ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18 сесія 24 скликання
РІШЕННЯ


Від 24.12.2003 р. № 24-18
м. Харків


Про затвердження «Комплексної програми соціального захисту населення м. Харкова на 2004 рік»

З метою надання соціальної допомоги та підтримки малозабезпеченим нужденним мешканцям міста, на підставі ч. 1 п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 зазначеного Закону та ст. 29 Статуту територіальної громади міста Харкова, Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити «Комплексну програму соціального захисту населення м. Харкова на 2004 рік» (додаток 1 до цього рішення).

2. Створити міський Центр ранньої, загальної соціально-педагогічної та трудової реабілітації дітей-інвалІдів та інвалідів дитинства за адресою: вул. Архітекторів, 30-А.

3. Затвердити Положення про міський Центр ранньої, загальної соціально-педагогічної та трудової реабілітації дІтей-інвалідів та інвалідів дитинства (додаток 2 до цього рішення).

4. Виконавчим органам Харківської міської ради здійснити необхідні заходи, пов'язані із створенням міського Центру ранньої, загальної соціально-педагогічної та трудової реабілітації дітей-інвалідів та інвалідів дитинства.

5. Головному управлінню бюджету та фінансів (Таукешева Т.Д.) забезпечити фінансування заходів, передбачених «Комплексною програмою соціального захисту населення м. Харкова на 2004 рік».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Харківської міської ради з охорони здоров'я та соціального захисту та на секретаря Харківської міської ради Воронова М.М.

Міський голова В.Шумілкін