УКРАЇНА                                                                            УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА                        ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 26.02.2013 № 19

Про призначення представника від Харківської міської ради, відповідального за підписання Акту встановлення меж в натурі (на місцевості)

На підставі ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», призначити відповідальним від Харківської міської ради за встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) управління земельних відносин Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин та доручити заступнику директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин - начальнику управління земельних відносин Бароніну Б.І. підписувати Акти встановлення меж в натурі (на місцевості).


Міський голова Г.А. Кернес



УКРАЇНА                                                                            УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА                        ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РАСПОРЯЖЕНИЕ



От 26.02.2013 № 19

О назначении представителя от Харьковского городского совета, ответственного за подписание Акта установления границ в натуре (на местности)

На основании ст.ст. 42, 59 Закона Украины «О местном самоуправлении в Украине», руководствуясь Земельным кодексом Украины, Законом Украины «О землеустройстве», назначить ответственным от Харьковского городского совета за установлением границ земельного участка в натуре (на местности) управление земельных отношений Департамента градостроительства, архитектуры и земельных отношений и поручить заместителю директора Департамента градостроительства, архитектуры и земельных отношений - начальнику управления земельных отношений Баронину Б.И. подписывать Акты установления границ в натуре (на местности).


Городской голова Г.А. Кернес