УКРАЇНА

УКРАИНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 26.04.2013 № 26/1

Про трансляцію футбольного матчу

З метою популяризації футболу, надання можливості харків'янам та гостям міста перегляду футбольного матчу на великому екрані на майдані Свободи, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) забезпечити встановлення сценічного комплексу та екрану з 01.05.2013 з 08.00 на майдані Свободи для трансляції футбольного матчу Чемпіонату України з футболу між командами «Металіст» (Харків) та «Динамо» (Київ) 04.05.2013 о 19.30.

2. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) забезпечити:

2.1. Приведення у належний стан майдану Свободи до проведення заходу.

2.2. Санітарне прибирання майдану Свободи після проведення заходу.

2.3. Чергування прибиральників з 1830 до завершення заходу 04.05.2013р.

3. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.) забезпечити електропостачання екранів під час трансляції футбольного матчу на майдані Свободи.

4. Департаменту житлового господарства (Нехорошков Р.Б.) забезпечити на майдані Свободи під час проведення заходу додаткові контейнери для сміття.

5. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо забезпечення чергування машин швидкої допомоги з бригадами лікарів для обслуговування, в разі потреби, відвідувачів заходу на майдані Свобода.

6. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та ХМУ ГУ МНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення трансляції футбольного матчу 04.05.2013р. о 1930 на майдані Свободи.

7. Запропонувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити:

7.1. Охорону громадського порядку під час проведення трансляції футбольного матчу 04.05.2013р. о 1930 на майдані Свободи.

7.2. Охорону встановлених на майдані Свободи сценічного комплексу та екрану з 01.05.2013 з 08.00 по 05.05.2013 цілодобово.

7.3. Організацію руху громадського та приватного транспорту з урахуванням проведення масового заходу у центральній частині міста.

8. Департаменту транспорту та зв'язку Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення масового заходу у центральній частині міста згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

9. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.) забезпечити встановлення біотуалетних кабін під час проведення масового заходу на майдані Свободи згідно з заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

10. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сидоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації щодо проведення трансляції футбольного матчу 04.05.2013р. о 1930 на майдані Свободи.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес