УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 21.05.2013 № 32/1

Про проведення випускних вечорів 31 травня 2013 року та проведення заходів щодо привітання випускників 01 червня 2013 року на майдані Свободи

З метою забезпечення організованого проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та заходів щодо привітання випускників 2013 року на майдані Свободи, дотримання норм громадського порядку і техніки безпеки під час урочистостей, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Департаменту освіти (Деменко О.І.):

1.1. Забезпечити організоване проведення урочистостей з нагоди випуску зі шкіл учнів 11-х класів 31 травня 2013 року у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та 01 червня 2013 року на майдані Свободи, виходячи з того, що участь випускників шкіл в урочистостях на майдані Свободи є добровільною.

1.2. Інформувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області про дислокацію закладів, де будуть проходити випускні вечори.

До 28 травня 2013 року

1.3. Передбачити участь у святкових урочистостях у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова та на майдані Свободи батьків, представників громадськості, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, почесних гостей.

1.4. Організувати цілодобове чергування працівників у загальноосвітніх навчальних закладах та управліннях освіти адміністрацій районів Харківської міської ради з метою забезпечення правопорядку та оперативного інформування чергового в Департаменті освіти за телефоном: 760-77-41.

1.5. Забезпечити проведення керівниками загальноосвітніх навчальних закладів роз'яснювальної роботи серед випускників щодо запобігання нещасним випадкам під час урочистостей у загальноосвітніх навчальних закладах та на майдані Свободи.

1.6. Відповідальність за організацію проведення випускних вечорів, забезпечення безпеки дітей під час урочистостей у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності м. Харкова покласти на керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

2. Департаменту культури (Бабицька С.І.) забезпечити:

2.1. Належний рівень проведення культурно-розважальної програми щодо привітання випускників та святкового феєрверка на майдані Свободи.

2.2. Дотримання вимог Закону України «Про гастрольні заходи в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 15 січня 2004 року №35 «Про затвердження Порядку організації та проведення гастрольних заходів», законодавства України про інтелектуальну власність.

3. Департаменту охорони здоров'я (Сороколат Ю.В.):

3.1.Забезпечити чергування медичних працівників під час проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

31 травня 2013 року

3.2. Забезпечити чергування у відповідних місцях машин швидкої допомоги з бригадами лікарів під час проведення заходу щодо привітання випускників на майдані Свободи для обслуговування в разі потреби учасників заходу.

01 червня 2013 року

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони (Топчій В.О.) забезпечити:

4.1. Координацію спільних заходів ГУ МВС України в Харківській області (Демченко О.М.) та ГУ ДСНС України у Харківській області (Одарюк П.В.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведення святкових заходів та феєрверку на майдані Свободи.

01 червня 2013 року

4.2. Координацію заходів КП «Муніципальна охорона» (Шовкопляс М.І.) щодо охорони сцени (в т.ч. сценічного обладнання) та трибун на майдані Свободи 01 червня 2013 року.

4.3 Організацію руху громадського та приватного транспорту з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста.

5. Запропонувати ГУ МВС України в Харківській області (Демченко О.М.) забезпечити:

5.1. Охорону громадського порядку під час проведення святкових заходів та феєрверку на майдані Свободи.

5.2. Охорону сцени і сценічного обладнання на майдані Свободи цілодобово з 800 29.05.2013 до 800 03.06.2013.

6. Департаменту комунального господарства (Кітанін В.О.) забезпечити електропостачання сцени та сценічного обладнання під час проведення репетицій та святкових заходів на майдані Свободи.

7. Департаменту будівництва та шляхового господарства (Чумаков В.М.) забезпечити:

7.1. Приведення у належний стан майдану Свободи, місць проведення святкових заходів згідно з планом основних міських заходів.

7.2. Санітарне прибирання майдану Свободи після проведення святкових заходів 02.06.2013.

7.3. Чергування прибиральників з 1800 до завершення заходу 01 червня 2013 року. Звернути особливу увагу на стан прилеглої до сцени території під час проведення святкових заходів.

8. Департаменту транспорту (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху міського транспорту 31 травня та 01 червня 2013 року за схемами, що відповідають порядку проведення у м. Харкові масових заходів.

9. Департаменту підприємництва та споживчого ринку (Проскурін А.М.):

9.1. Вжити в межах компетенції відповідних заходів щодо недопущення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом на виніс (у тому числі у скляній та пластиковій тарі) у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об'єктах дрібнороздрібної торгівлі, розташованих у місцях проведення масових заходів та на прилеглих територіях.

01 червня 2013 року

9.2. Установити та забезпечити функціонування необхідної кількості біотуалетів на майдані Свободи під час святкових заходів.

01 червня 2013 року

10. Запропонувати головному державному санітарному лікарю м. Харкова Зубковій І.А. забезпечити санітарно-епідеміологічний контроль у місцях проведення випускних вечорів.

11. Департаменту інформації та зв'язків з громадськістю (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів щодо привітання випускників 01 червня 2013 року на майдані Свободи.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес