УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 23.05.2013 № 35/1

Про проведення соціально-оздоровчого та благодійного заходу «Run, Kharkiv, Run!» в Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького

Розглянувши звернення Національного університету «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого» від 21.05.2013р. № 125-0103-925, з метою залучення харків'ян до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Національному університету «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого» провести соціально-оздоровчий та благодійний захід «Run, Kharkiv, Run!» 26 травня 2013 року з 9.00 до 15.00 години в Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького:

10:00 - 10:15 Флешмоб «Зарядка»

10:25 - 11:25 Забіг по парку культури та відпочинку імені Горького - вул. Динамівська - вул. Сумська - парк культури та відпочинку імені Горького

11:25 - 11:40 Офіційне відкриття заходу та нагородження учасників забігу

11:40 - 12: 10 Фуршет для учасників забігу зі здорової їжі (мінеральна вода, фрукти та овочі)

12:40 - 14:40 Конкурси, квести, міні-презентації видів спорту та інші розважальні заходи для учасників забігу

14:40 - 15:00 Офіційне закриття заходу та нагородження найактивніших учасників.

2. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.):

2.1. Тимчасово припинити рух всіх видів маршрутів громадського транспорту по вул. Динамівській від ресторану «Маранелла» до перехрестя з вул. Новгородською.

2.2. Організувати рух всіх видів громадського транспорту за іншими маршрутами, які забезпечать перевезення пасажирів.

3. Запропонувати Харківському міському управлінню ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) здійснити заходи по забороні руху усіх видів транспортних засобів по вул. Динамівській від ресторану «Маранелла» до перехрестя з вул. Новгородською з 10.25 до 11.25.

4. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) організувати координацію спільних заходів з Харківським міським управлінням ГУ МВС України в Харківської області (Болюх І.В.) щодо забезпечення громадської безпеки та правопорядку при проведенні заходу.

5. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сидоренко Ю.С.) через засоби масової інформації ознайомити жителів м. Харкова про зміни руху транспортних засобів під час проведення заходу.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради Чубарова О.С.


Міський голова Г.А. Кернес


Додаток 1

до розпорядження

Харківського міського голови

від 23.05.2013 № 35/1


Схема маршруту забігу по парку культури та відпочинку імені М. Горького


Заступник міського голови -

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради А.Л. Тимчук


Директор Департаменту спортивних

іміджевих проектів та маркетингу міської ради О.С. Чубаров