УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 12.06.2013 № 38/1

Про проведення урочистого випуску молодих офіцерш Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

З метою військово-патріотичного виховання молоді, підняття престижу військової служби у Збройних Силах України, розглянувши клопотання начальника Харківського гарнізону від 24.05.2013 року № 24 про надання дозволу на проведення урочистого випуску молодих офіцерів Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, керуючись ст.ст. 38, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Дозволити Харківському університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба проведення на майдані Свободи урочистого випуску молодих офіцерів 21 червня 2013 року з 9.00 до 12.00 години та генеральної репетиції ритуалу 19 червня 2013 року з 16.00 до 19.00 години.

2. 3вернути увагу організаторів проведення заходів на необхідність дотримання техніки безпеки та вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення масових заходів та відповідальність за його порушення.

3. Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) забезпечити чергування машини швидкої допомоги з бригадою лікарів на майдані Свободи для обслуговування в разі потреби учасників заходу.

4. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху міського транспорту 19 та 21 червня 2013 року за схемами, що відповідають порядку проведення масових заходів у м. Харкові.

5. Запропонувати ХМУ ГУМВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити громадський порядок під час проведення заходів.

6. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) забезпечити санітарне прибирання території після проведення заходів.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку за забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес