УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 22.06.2013 № 46/1

Про святкування 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України

З метою підготовки до святкування пам'ятних дат, вирішення на належному рівні художньо-організаційних, технічних та інших питань, що забезпечать високу якість проведення всіх святкових заходів, на підставі Постанови Верховної Ради України від 21 травня 2013 року № 278-VII «Про відзначення 70-річчя визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників», враховуючи доручення Прем'єр-міністра України Азарова М.Я. від 07.06.2013 року № 222159/1/1-13 та лист Голови Харківської обласної державної адміністрації Добкіна М.М. від 14.06.2013 року № 01-39/4544, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити:

1.1. План основних заходів, присвячених святкуванню 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України (додаток 1).

1.2. Склад Організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України (додаток 2).

1.3. Склад режисерсько-постановчої групи щодо підготовки та проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України (додаток 3).

2. Виконавчим органам Харківської міської ради не планувати проведення будь-яких масових заходів у період з 16 по 28 серпня 2013 року на майдані Свободи.

3. Департаменту культури Харківської міської ради (Бабицька С.І.) спільно з Департаментом організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити на високому художньому та організаційному рівні підготовку проведення основних заходів, присвячених 70-й річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дню міста, Дню Державного Прапора України, 22-й річниці Незалежності України, та урочистої церемонії нагородження «Почесний громадянин міста Харкова 2013».

4. Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити запрошення на святкування 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників та Дня міста вищого керівництва держави, народних депутатів України, міських голів міст обласних центрів України, міських, селищних, сільських голів, які входять до складу Харківського регіонального відділення Асоціації міст України, Почесних громадян міста Харкова.

5. Заступнику міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехову І.О., заступнику міського голови - керуючому справами виконавчого комітету міської ради Тимчук А.Л., Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради (Рудь В.О.), Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради (Борисенко Д.М.) забезпечити закріплення керівного складу та голів адміністрацій районів Харківської міської ради за делегаціями зарубіжних міст-партнерів і міст обласних центрів України відповідно та участь в урочистому прийомі міського голови представників зазначених делегацій.

6. Департаменту охорони здоров’я Харківської міської ради (Сороколат Ю.В.) здійснити заходи щодо організації чергування бригад швидкої невідкладної допомоги з бригадами лікарів для обслуговування в разі потреби відвідувачів святкових заходів на майдані Свободи, у парках міста та інших місцях проведення масових заходів.

7. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.), Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.), Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.) провести відповідну роботу за напрямком діяльності щодо приведення у належний стан міста до святкування 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників до 19 серпня 2013 року.

8. Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради (Чумаков В.М.):

8.1. Забезпечити приведення у належний стан майдану Свободи, місць проведення святкування згідно з планом основних заходів.

8.2. Забезпечити чергування прибиральників під час проведення заходів на майдані Свободи 23 серпня 2013 року з 1800 до завершення заходів. Звернути особливу увагу на стан прилеглої до сцени території.

8.3. Забезпечити санітарне прибирання майдану Свободи до початку заходів, прибирання сцени з 1600 до 1800 та санітарне прибирання майдану Свободи після проведення святкових заходів 24 серпня 2013 року.

9. Департаменту комунального господарства Харківської міської ради (Кітанін В.О.):

9.1. Забезпечити приведення у належний стан Меморіального комплексу «Слава», пам’ятників, братських поховань та прилеглої до них території до 19 серпня 2013 року.

9.2. Забезпечити організацію електропостачання сцени та сценічного обладнання під час проведення святкових заходів на майдані Свободи.

9.3. Забезпечити святкову ілюмінацію центральної частини міста з 19 серпня 2013 року по 26 серпня 2013 року.

9.4. Забезпечити відключення об’єктів зовнішнього освітлення, розташованих на майдані Свободи і прилеглій території, 22 серпня 2013 року під час репетиції та 23 серпня 2013 року під час проведення проекційного шоу.

9.5. Звернутись до Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром» (Чехунов М.В.) з проханням забезпечити відключення світла та затемнення вікон у Будинку Рад (з боку вулиці Сумської) 22 серпня 2013 року під час репетиції та 23 серпня 2013 року під час проведення проекційного шоу.

10. Департаменту житлового господарства Харківської міської ради (Нехорошков Р.Б.) забезпечити приведення фасадів будівель та прилеглих територій у належний стан до 13 серпня 2013 року.

11. Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради (Топчій В.О.) забезпечити:

11.1. Координацію спільних заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та Управління цивільного захисту у м. Харкові ГУ ДСНС України в Харківській області (Юрченко В.М.) щодо забезпечення громадського порядку, пожежної та техногенної безпеки під час проведеній святкових заходів і феєрверку 23 серпня 2013 року на майдані Свободи та інших міських заходів відповідно до Плану (Додаток 1).

11.2. Координацію заходів ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) та КП «Муніципальна охорона» (Шовкопляс М.І.) щодо охорони сцени (в тому числі сценічного обладнання), трибун на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

12. Запропонувати ХМУ ГУ МВС України в Харківській області (Болюх І.В.) забезпечити:

12.1. Охорону святкового оформлення на майдані Свободи з 19 серпня 2013 року по 26 серпня 2013 року.

12.2. Охорону громадського порядку під час проведення репетиції та святкових заходів на майдані Свободи 23 серпня 2013 року.

13. Департаменту транспорту Харківської міської ради (Дульфан С.Б.) забезпечити організацію руху транспортних засобів з урахуванням проведення масових заходів у центральній частині міста згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

14. Департаменту бюджету і фінансів Харківської міської ради (Таукешева Т.Д.) здійснити розрахунки додаткового фінансування заходів з підготовки та проведення на державному рівні відзначення 70-річчя визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, враховуючи доручення Прем'єр-міністра України Азарова М.Я. від 07.06.2013 року № 222159/1/1-13 та лист Голови Харківської обласної державної адміністрації Добкіна М.М. від 14.06.2013 року № 01-39/4544.

15. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради:

15.1. Забезпечити святкове оформлення відповідних районів міста та приведення у належний стан місць проведення урочистих заходів.

15.2. Провести святкові програми у місцях масового відпочинку населення відповідного району.

16. Головам адміністрацій районів Харківської міської ради, керівникам служб міста, закладів культури та мистецтва, навчальних закладів, організаціям і підприємствам вжити необхідних заходів щодо додержання правил пожежної безпеки у місцях проведення святкових заходів із масовим перебуванням людей, особливо дітей та підлітків. |

17. Комунальному підприємству «Міський інформаційний центр» (Попов О.В.):

17.1. Виконати всі необхідні роботи, пов'язані з оформленням міста, у тому числі вулиць та магістралей, до святкових заходів.

17.2. Забезпечити відключення світлових рекламних конструкцій, розташованих на майдані Свободи та прилеглій території, 22 серпня 2013 року під час репетиції та проведення проекційного шоу 23 серпня 2013 року.

18. Департаменту адміністративно - господарської діяльності Харківської міської ради (Сотніков В.І.) забезпечити:

18.1. Виготовлення та придбання поліграфічної та сувенірної продукції.

18.2. Прибирання трибун до проведення святкових заходів на майдані Свободи 23.08.2013 р.

19. Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (Проскурін А.М.):

19.1. Забезпечити відключення світлових вивісок у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об’єктах дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих на майдані Свободи та прилеглій території, 22 серпня 2013 року під час репетиції та 23 серпня 2013 року під час проведення проекційного шоу.

19.2. Забезпечити питною водою ветеранів Великої Вітчизняної війни - учасників святкових заходів на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

19.3. Вжити у межах компетенції відповідні заходи щодо недопущення торгівлі алкогольними напоями, слабоалкогольними напоями, пивом на винесення (в тому числі у скляній та пластиковій тарі) у магазинах, підприємствах ресторанного господарства, об'єктах дрібно-роздрібної торгівлі, розташованих у місцях проведення масових заходів.

19.4. Забезпечити встановлення біотуалетних кабін під час проведення масових заходів на майдані Свободи згідно із заявками Департаменту культури Харківської міської ради.

20. Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту (Хижняк A.B.) спільно з Департаментом праці та соціальної політики Харківської міської ради (Болгова JI.B.) забезпечити координацію роботи волонтерів під час проведення святкових заходів щодо святкування 70-ї річниці визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України.

21. Раднику міського голови з економічних питань Аббасову Ф.С. вжити відповідних заходів щодо встановлення додаткових контейнерів для сміття на майдані Свободи під час проведення урочистостей.

22. Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради (Сідоренко Ю.С.) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів щодо святкування 70-ї річниці визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України.

23. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес


Додаток 1

до розпорядження міського голови

від 26.06.202013 р. № 46/1


№ з/п

Заходи

Дата проведення

Місце проведення

Відповідальний

1.

Урочисте відкриття меморіальних дошок Героям Радянського Союзу на будинках, в яких вони мешкали

За окремим планом

Відповідно до переліку адрес

Терехов І.О. – заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста, Горбунова -Рубан С.О. – заступник міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, Адміністрації районів Харківської міської ради

2.

Освячення та відкриття православних храмів

- Храм Благовірної Цариці Тамари

- Храм Преображення Господнього

За окремим графіком



сел. П’ятихатки


Салтівське шосе, 264

Відділ по роботі з об’єднаннями громадян Харківської міської

ради

3.

Естафета пам’яті «Слава визволителям України»

25 липня 2013 р. 10.00

Сквер ім.. проф.. О.І. Мещанінова, вул.. Полтавський шлях, 152

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

4.

Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Кубок Харківського міського голови»

13-17 серпня 2013 р.

КСК «Комунар», вул. Григорія Рудика, 2

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради

5.

Всеукраїнський відкритий юнацький турнір з бадмінтону «Кубок визволення»

17-20 серпня 2013 р.

КЗ «ШВСМ», вул. Динамівська, 5А

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

6.

28-й традиційний легкоатлетичний міжнародний марафон «Визволення»

18 серпня 2013 р.

Вулиці міста, стадіон ФСТ «Динамо»

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

7.

Відкриття Скеледрому

До 19 серпня 2013 р.

просп. Маршала Жукова, 2

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради

8.

Показ документального фільму для ветеранів Великої Вітчизняної війни та молоді Ленінського району «Хроніка Великої Вітчизняної. Визволення Харкова»

20, 23 серпня 2013 р.

Кінотеатр «Зустріч», вул. Полтавський Шлях, 6

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

9.

Показ тематичних кінофільмів для ветеранів Дзержинського району

21 серпня 2013 р.

Кінотеатр ім. О. Довженка вул. 23 серпня, 61

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

10.

Виставка дитячих робіт, присвячена Дню міста, Дню Державного Прапора України,

22-й річниці незалежності України

20-30 серпня 2013 р.

Дитяча художня школа №2

ім. П.О.Левченка

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

11.

Мітинг-реквієм «Вшануємо загиблих визволителів м. Харкова»

21 серпня 2013 р.

Пам’ятник загиблим воїнам, кладовище № 8, вул. Добродецького, 40А

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

12.

Покладання квітів до могили загиблих воїнів

21 серпня 2013 р. 10.00

Військове поховання, станція Рогань

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

13.

Траурна панахида, присвячена 70-й річниці визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників

21 серпня 2013 р. 10.00

Військове поховання, міське кладовище № 4

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

14.

Покладання квітів:

- до Стели загиблим тракторобудівникам;

- до меморіального комплексу «Жертвам Холокосту 1941-1943 рр.»

21 серпня 2013 р.

10.00

11.00

Стела загиблим тракторобудівникам просп. Московський, 275

Перехрестя просп. Московського та вул. 12 квітня

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

15.

Виставка дитячого малюнку до 70-ї річниці визволення м. Харкова від німецько - фашистських загарбників

21 серпня 2013 р. 15.00

«Алмаз», просп. Гагаріна, 264

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

16.

Святкові заходи до Дня визволення м. Харкова

21 серпня 2013 р. 11.00

Парк ім.Артема, кафе «Парк»

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради, актив районної ветеранської організації

17.

Траурна панахида, присвячена пам’яті воїнів, загиблих у роки Великої Вітчизняної війни

21 серпня 2013 р. 11.00

Братська могила, вул. Рибалка

Адміністрація Фрунзенського району Харківської міської ради

18.

Всеукраїнський відкритий турнір з бадмінтону «Кубок незалежності»

21-24 серпня 2013 р.

КЗ «ШВСМ», вул. Динамівська, 5А

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

19.

Фотовиставка «Харьков - город, переживший войну»

21-28 серпня 2013 р.

Міський сад ім. Т.Г.Шевченка

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Департамент культури Харківської міської ради

20.

Районна святкова програма, присвячена 70-й річниці визволення м. Харкова

22 серпня 2013 р.

вул. 23 серпня, пам’ятник Воїну- визволителю

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

21.

Зустріч керівництва адміністрації Московського району з ветеранами Великої Вітчизняної війни Московської ради ветеранів та з ветеранами-побратимами з м. Бєлгорода

22 серпня 2013 р.

Адміністрація Московського району

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

22.

Районне свято до 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько- фашистських загарбників

22 серпня 2013 р.

522 мікрорайон, гімназія № 55

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

23.

Концерт вокального відділу Дитячої музичної школи № 15 ім. В.А. Моцарта з нагоди відзначення Дня визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників та Дня міста

22 серпня 2013 р.

Дитяча музична школа № 15 ім. В. А. Моцарта

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

24.

Районний мітинг-реквієм, присвячений 70-річчю визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників

22 серпня 2013 р.

Військове поховання, вул. Луї Пастера, 121А

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

25.

«Вахта памяти - эстафета поколений»- громадські панахиди на могилах воїнів- визволителів м. Харкова в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр.

22 серпня 2013 р.

Парк залізничників, мікрорайон Основа

парк с. Жихор

Адміністрація Червонозаводського району Харківської міської ради

26.

Святкова концертна програма «Згадаймо ті роки» за участю Народного естрадного оркестру ім. А. Слатіна. Виставка техніки воєнних років. Святковий феєрверк

22 серпня 2013 р.

Майдан Руднєва

Адміністрація Червонозаводського району Харківськім міської ради

27.

Покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та могил воїнів, які розташовані на території первинних ветеранських організацій Дзержинського району

22-23 серпня 2013 р.

вул. 23 серпня, вул. Клочківська, 335, вул. Галана, пл. Свободи 4, Лісопарк

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

28.

Урочиста церемонія покладання квітів керівниками адміністрації Московського району, ветеранами Великої Вітчизняної війни, депутатами міської ради, представниками підприємств та організацій, громадськістю до:

22 серпня 2013 р.


Адміністрація Московського району Харківської міської ради


- братського військового поховання;

9.00

Цвинтар № 3, вул. Ак. Павлова



- пам’ятного знаку П. Широніну;

9.30

Перехрестя просп. 50-річчя ВЛКСМ та

вул. Гв. Широнінців



- пам’ятного знаку «Захисникам Вітчизни»

11.00

парк Перемоги


29.

Покладання квітів до могили загиблих воїнів

22 серпня 2013 р. 10.00

14.00

Військове поховання, сквер ім. П. Кандаурова

Військове поховання біля заводу «Електроважмаш», просп. Московський, 299

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

30.

Мітинг-реквієм, присвячений 70-й річниці визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників

22 серпня 2013 р. 10.00

Військове поховання вул. Тархова

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

31.

Покладання квітів до могили загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни

22 серпня 2013 р. 10.00

Міське кладовище № 2, вул. Пушкінська, 102

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

32.

Урочистий прийом голови адміністрації Ленінського району визволителів м. Харкова

22 серпня 2013 р. 11.00

Мала зала Адміністрації Ленінського району вул. Карла Маркса, 34

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

33.

Мітинг-реквієм,

присвячений

70-й річниці визволення

м. Харкова від німецько-фашистських

загарбників

22 серпня 2013 р. 11.00

Братська могила Радянських воїнів і пам’ятний знак воїнам-землякам, вул. Сьомої Гвардійської Армії, 14

Адміністрація Фрунзенського району Харківської міської ради

34.

Нагородження кращих робітників Комінтернівського району,святковий концерт з нагоди святкування Дня незалежності України

22 серпня 2013 р. 12.00

Велика зала адміністрації Комінтернівського району

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради

35.

Урочистий прийом голови адміністрації Орджонікідзевського району ветеранів Великої Вітчизняної війни

22 серпня 2013 р. 12.00

Мала зала адміністрації Орджонікідзевського району

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

36.

Святковий концерт для харків’ян та гостей м. Харкова «Харків вітає»

22 серпня 2013 р. 12.00

Привокзальний майдан

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

37.

Ювілейний святковий вечір «Эхо великих побед...»

22 серпня 2013 р.

Літературно-музична вітальня «Слобожанщина», ЦМБ та Харківський історичний музей

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

38.

Урочисті збори ветеранського активу міста та святковий концерт з нагоди Дня визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників

22 серпня 2013 р. 13.00

Палац студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого»

Департамент

культури

Харківської міської ради

39.

Урочисте покладання квітів

23 серпня 2013 р.

Меморіал Слави у Лісопарку

Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада, ветеранські організації, громадські організації

40.

Проведення урочистої церемонії підняття Державного Прапора України

23 серпня 2013 р.

За окремим планом

Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада, ветеранські організації,

громадські організації

41.

Театралізований фестиваль «День Харкова», присвячений 70-річчю визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників

23 серпня 2013 р. 10.00- 22.00

ЦПКіВ ім.М. Горького

Департамент культури Харківської міської ради

42.

Прийом Харківського міського голови делегацій зарубіжних міст-партнерів та міст України

23 серпня 2013 р.

Місце проведення уточнюється

Департамент міжнародного співробітництва Харківської міської ряди

43.

Проведення святкового обіду для ветеранських організацій м. Харкова та делегацій ветеранів інших міст України та країн ближнього зарубіжжя

23 серпня 2013 р.

Заклади громадського харчування міста різних форм власності

Департамент праці та соціальної політики Харківської міської ради

44.

Святкові заходи, присвячені 70-й річниці визволення м Харкова від німецько-фашистських загарбників та Дню міста.

По закінченню святковий феєрверк

23 серпня 2013 р. 19.00

Площа Свободи

Департамент

культури

Харківської міської ради

45.

Святкові гуляння мешканців сел. Велика Данилівка з нагоди Дня міста.

Концерт.

Польова каша.

23 серпня 2013 р.

сел. Велика Данилівка, вул. Паризької Комуни,23, філія № 1 Центру культури

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

46.

Конкурси малюнків на асфальті учнів 2-5-х класів «Над землею чисте небо»

23 серпня 2013 р.

Загальноосвітні навчальні заклади

Департамент освіти Харківської міської ради

47.

День відкритих дверей у шкільних музеях та кімнатах бойової слави до Дня Державного Прапора України, взаємовідвідування музеїв учнями у районах

23 серпня 2013 р.

Шкільні музеї та кімнати бойової слави

Департамент освіти Харківської міської ради

48.

Урочисте покладання квітів до пам’ятника Маршалу Жукову

23 серпня 2013 р.

08.00

Просп. Маршала Жукова, 17

Адміністрація Фрунзенського району Харківської міської ради

49.

Естрадно-розважальна програма, присвячена Дню міста, «Харківська карусель»

23 серпня 2013 р.

12.00

Майдан біля ПК «Ровесник»

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

50.

Святковий захід для ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, мешканців мікрорайонів Московського району:

- привітання ветеранів головою Адміністрації Московського району

- концертна програма за участю творчих колективів МПДтаЮТ

23 серпня 2013 р.

14.00

Міський Палац дитячої та юнацької творчості, просп. Тракторобудівників,

55

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

51.

Зустріч-вшанування визволителів м. Харкова, присвячена 70-й річниці визволення м. Харкова від німецько-фашистських загарбників. Фотографування. Фуршет

23 серпня 2013 р.

Фойє актової зали Адміністрації району

Адміністрація Дзержинського району Харківської міської ради

52.

Свято до 70-ї річниці визволення міста Харкова від фашистських загарбників «Ми вдячні за щасливе дитинство!»

23 серпня 2013 р.

15.00

Вул. Зубарєва, 33

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

53.

Конкурсно-розважальна програма до Дня міста Харкова «Рідний Харків»

23 серпня 2013 р.

16.00

Клуби за місцем проживання

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту

Харківської міської ради

54.

Святкове гуляння «Зі святом, рідне місто»

23 серпня 2013 р. 16.00

ПКіВ «Юність», вул. Полтавський Шлях, 196

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

55.

Святкова програма для ветеранів Великої Вітчизняної війни та мешканців міста, показові виступи творчих колективів району, присвячені 70-й річниці визволення м. Харкова від німецько - фашистських загарбників, Дню міста та 22-й річниці незалежності України

Святковий феєрверк

23 серпня 2013 р.

16.00











22.00

Міський Палац дитячої та юнацької творчості










Парк Перемоги, просп. Тракторобудівників, 55

Адміністрація Московського району Харківської міської ради

56.

Урочистості «Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Святковий феєрверк

23 серпня 2013 р. 17.00

Парк Ілліча

Адміністрація Жовтневого району Харківської міської ради

57.

Покладання квітів активом району до пам’ятних знаків на Алеї Слави

Мітинг, присвячений Дню визволення м. Харкова

Святковий концерт

Традиційний куліш для ветеранів району

Святковий феєрверк

23 серпня 2013 р. 18.00



18.10



18.30

19.00


20.30

Парк ім. Артема

Адміністрація Комінтернівського району Харківської міської ради

58.

Привітання керівництвом адміністрації району ветеранів Великої Вітчизняної війни, мешканців мікрорайонів. Святкова концертна програма до Дня міста. Польова каша.

Феєрверк

23 серпня 2013 р. 19.00- 20.00

Мікрорайон

«Комунар»,

мікрорайон

«Журавлівка»,

парк

«Комсомольський»

Адміністрація Київського району Харківської міської ради

59.

Фінальні поєдинки чемпіонату Європи з тайського боксу

23 серпня 2013 р. 12.30- 18.00

Місце проведення уточнюється

Департамент спортивних іміджевих проектів та маркетингу Харківської міської ради

60.

Спортивні ігри та естафети «Харків олімпійський» серед школярів;

спортивні змагання серед дошкільнят «Козацькі розваги»

23-24 серпня 2013 р.

Стадіони та спортивні майданчики міста

Департамент освіти Харківської міської ради

61.

Урочисте покладання квітів

24 серпня 2013 р.

Пам’ятник

Т.Г.Шевченку

Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада, ветеранські організації, громадські організації

62.

Урочисте покладання квітів

24 серпня 2013 р.

Монумент Незалежності України

Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада, ветеранські організації, громадські організації

63.

Культурно-масовий захід, присвячений Дню незалежності України

24 серпня 2013 р. 10.00- 22.00

ЦПКіВ ім. М. Горького

Департамент  культури Харківської міської ради

64.

Святкова програма «Победа шла через Харьков»

24 серпня 2013 р.

Парк залізничників, мікрорайон Основа

Адміністрація Червонозаводського району Харківської міської ради

65.

Святкові концерти «Тобі, моя Батьківщино!»

24 серпня 2013 р.

ЦДЮТ районів м. Харкова

Департамент освіти Харківської міської ради

66.

Районне свято з нагоди 70-ї річниці визволення м. Харкова від німецько - фашистських загарбників, Дня міста та 22-ї річниці незалежності України

24 серпня 2013 р.

Парк «Зелений гай», вул. 2-ї П’ятирічки, 46

Адміністрація Орджонікідзевського району Харківської міської ради

67.

Святковий концерт «Моя Україна, червона калина»

24 серпня 2013 р. 15.00

ПкіВ «Юність», вул. Полтавський Шлях, 196

Адміністрація Ленінського району Харківської міської ради

68.

Концертна програма, присвячена Дню незалежності України, «В Україні я живу, Україною пишаюсь!»

24 серпня 2013 р. 17.00

Майданчик біля КП «Харківський Палац спорту», просп. Маршала Жукова, 2

Адміністрація Фрунзенського району Харківської міської ради


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради А.Л. Тимчук


Директор Департаменту

організаційної роботи міської ради Д.М. Борисенко


Додаток 2

до розпорядження міського голови

від 26.06.202013 р. № 46/1

СКЛАД

Організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста,

Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України


Кернес Г.А.

- міський голова, голова Організаційного комітету

Терехов І.О.

- заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста, заступник голови Організаційного комітету

Бабицька С.І.

- директор Департаменту культури Харківської міської ради, секретар Організаційного комітету

Члени Організаційного комітету:

Горіна І.А.

- народний депутат України (за згодою);

Денисенко А.П.

- народний депутат України (за згодою);

Мисик В.Ю.

- народний депутат України (за згодою);

Писаренко В.В.

- народний депутат України (за згодою);

Фельдман О.Б.

- народний депутат України (за згодою);

Тимчук А.Л.

- заступник міського голови – керуючий справами  виконавчого комітету міської ради

Горбунова –Рубан С.О.

- заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення;

Попов О.В.

- заступник міського голови з питань сім,ї, молоді та спорту Харківської міської ради;

Таукешева Т.Д.

- заступник міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Харківської міської ради;

Болгова Л.В.

- директор Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради;

Болюх І.В.

- начальник Харківського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області (за згодою);

Борисенко Д.М.

- директор Департаменту організаційної роботи Харківської міської ради;

Вельможна О.І.

- голова адміністрації Орджонікідзевського району Харківської міської ради;

Веприцький Р.С.

- голова адміністрації Комінтернівського району Харківської міської ради;

Головчанська Г.О.

- голова адміністрації Червонозаводського району Харківської міської ради;

Деменко О.І.

- директор Департаменту освіти Харківської міської ради;

Дуденко С.І.

- головний художник м. Харкова;

Дульфан С.Б.

- директор Департаменту транспорту Харківської міської ради;

Жданов В.І.

- заступник технічного директора АК «Харківобленерго» - директор Харківських міських електричних мереж (за згодою);

Зубкова І.А.

- начальник Харківського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області, головний державний санітарний лікар м. Харкова (за згодою);

Казанжиєва Н.В.

- голова адміністрації Київського району Харківської міської ради;

Касяненко М.А.

- голова постійної комісії з соціального захисту та охорони здоров’я Харківської міської ради;

Кітанін В.О.

- директор Департаменту комунального господарства Харківської міської ради;

Коваленко В.В.

- директор Юридичного департаменту Харківської міської ради;

Котковський В.Р.

- голова адміністрації Дзержинського району Харківської міської ради;

Мусєєв М.С.

- голова адміністрації Ленінського району Харківської міської ради;

Нехорошков Р.Б.

- директор Департаменту житлового господарства Харківської міської ради;

Попов О.В.

- директор комунального підприємства «Міський інформаційний центр»;

Середа О.П.

- начальник Харківського гарнізону (за згодою);

Сідоренко Ю.С.

- директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради;

Сороколат Ю.В.

- директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради;

Татьков В.П.

- директор комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло»;

Товкун О.М.

- голова адміністрації Московського району Харківської міської ради;

Топчій В.О.

- директор Департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міської ради;

Топчій Т.В.

- голова адміністрації Фрунзенського  району Харківської міської ради;

Хижняк А.В.

- директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради;

Цибульник Т.А.

- голова адміністрації Жовтневого району Харківської міської ради;

Чумаков  В.М.

- директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради;

Юрченко В.М.

- начальник Управління цивільного захисту у м. Харкові Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області (за згодою).


Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради А.Л. Тимчук


Директор Департаменту

організаційної роботи міської ради Д.М. Борисенко


Додаток 3

до розпорядження міського голови

від 26.06.202013 р. № 46/1

СКЛАД

РЕЖИСЕРСЬКО-ПОСТАНОВЧОЇ ГРУПИ

щодо підготовки та проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці Незалежності України


Бабицька С.І.

- директор Департаменту культури Харківської міської ради - голова групи;

Ков’ярова О.В.

- заступник директора Департаменту культури Харківської міської ради;

Галенко І.Л.

- головний режисер Палацу студентів Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», заслужений працівник культури України (за згодою);

Мараховська Т.В.

- начальник відділу культурно-масової роботи Департаменту культури Харківської міської ради;

Чемеровський Ф.А.

- доцент Харківської державної академії культури, режисер масових заходів, народний артист України (за згодою);

Алексахін О.В.

- фахівець технічного оснащення (за згодою).



Заступник міського голови –

керуючий справами виконавчого

комітету міської ради А.Л. Тимчук


Директор Департаменту

організаційної роботи міської ради Д.М. Борисенко