УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА


РОЗПОРЯДЖЕННЯ



Від 22.11.2013 № 76/1

Про призупинення масових заходів у місті Харкові

Враховуючи подання в.о. начальника Харківського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області від 22.11.2013 № 23.2/6280 «Про призупинення масових заходів в місті Харкові» у зв’язку з реєстрацію підвищення рівня захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями в місті, з метою запобігання поширенню інфекційних хвороб, усунення небезпечних факторів проживання населення міста Харкова, на підставі ст. 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призупинити проведення на території міста Харкова масових заходів з 22 листопада 2013 року до окремого розпорядження.

2. Перенести на інші терміни проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів.

3. Начальнику Харківського міського управління Головного управління Держсанепідслужби у Харківській області, головному державному санітарному лікарю м. Харкова Зубковій І.А. здійснювати постійний контроль за рівнем захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції в місті.

4. Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю (Сідоренко Ю.С.) довести це розпорядження до відома населення міста через засоби масової інформації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О.


Міський голова Г.А. Кернес



УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

УКРАИНА

ХАРЬКОВСКИЙ ГОРОДСКОЙ ГОЛОВА



РАСПОРЯЖЕНИЕ



От 22.11.2013 № 76/1

О приостановлении массовых мероприятий в городе Харькове

Учитывая представление и.о. начальника Харьковского городского управления Главного управления Госсанэпидслужбы в Харьковской области от 22.11.2013 № 23.2/6280 «О приостановлении массовых мероприятий в городе Харькове» в связи с регистрацией повышения уровня заболеваемости острыми респираторными вирусными инфекциями в городе, с целью предотвращения распространения инфекционных болезней, устранения опасных факторов проживания населения города Харькова, на основании ст. 30 Закона Украины «Об обеспечении санитарного и эпидемиологического благополучия населения», руководствуясь ст.ст. 42, 59 Закона Украины «О местном самоуправлении в Украине»:

1. Приостановить проведение на территории города Харькова массовых мероприятий с 22 ноября 2013 года до особого распоряжения.

2. Перенести на другие сроки проведение массовых, досуговых, развлекательных и спортивно-массовых мероприятий.

3. Начальнику Харьковского городского управления Главного управления Госсанэпидслужбы в Харьковской области, главному государственному санитарному врачу г. Харькова Зубковой И.А. осуществлять постоянный контроль за уровнем заболеваемости острыми респираторными вирусными инфекциями в городе.

4. Департаменту по делам информации и связям с общественностью (Сидоренко Ю.С.) довести это распоряжение до сведения населения города через средства массовой информации.

5. Контроль за исполнением этого распоряжения возложить на заместителя городского головы по вопросам развития и обеспечения жизнедеятельности города Терехова И.А.


Городской голова Г.А. Кернес