СХІДНА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

від 05.01.2001 р. N 4

Про внесення змін і доповнення до Технологічної схеми видачі підприємствам товарів та інших предметів на відповідальне зберігання під митним контролем, затвердженої наказом Східної РМ від 24.06.99 р. N 394

З метою впорядкування видачі підприємствам товарів та інших предметів на відповідальне зберігання під митним контролем та встановлення єдиного порядку заповнення акта прийняття-передання товарів (предметів) на зберігання під митним контролем наказую:

1. Пункт 2.15 Технологічної схеми видачі підприємствам товарів та інших предметів на відповідальне зберігання під митним контролем вважати пунктом 2.16.

2. Доповнити Технологічну схему видачі підприємствам товарів та інших предметів на відповідальне зберігання під митним контролем пунктом 2.15 наступного змісту:

"2.15. В графі "Назва (особливі ознаки предметів)" акта про прийняття-передання товарів (предметів) на зберігання під митним контролем (додаток 1 Технологічної схеми видачі підприємствам товарів та інших предметів на відповідальне зберігання під митним контролем) вказується повна назва товарів (предметів) з позначенням їх особливих ознак, кількості та ваги.

При видачі вантажів на відповідальне зберігання під митним контролем в графі "Назва (особливі ознаки предметів)" акта про прийняття-передання товарів (предметів) на зберігання під митним контролем допускається посилання на товаросупровідні та фінансові документи (специфікація, рахунок тощо) з обов'язковим зазначенням їх реквізитів (наприклад: "згідно специфікації N... від..."). В такому випадку до кожного примірника акта додається копія документа, на який йдеться посилання в вищезазначеній графі. Зазначене посилання повинно давати можливість однозначно визначити вантаж, який видається на відповідальне зберігання під митним контролем".

3. Відповідальність за виконання даного наказу покласти на начальників підрозділів Східної РМ, які задіяні в видачі вантажів підприємств на відповідальне зберігання під митним контролем.

4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступників начальника Східної РМ Даниленка О. Г., Пруднікова М. І. та Сушка В. Т. згідно розподілу функціональних обов'язків.

 

Начальник Східної РМ 

О. О. Тютюнник 


 

НПО "Поверхность"
(www.mdoffice.com.ua)