СХІДНА РЕГІОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

від 11.10.2002 р. N 707

Про внесення змін до наказу Східної РМ від 30.04.2002 р. N 302 "Щодо посилення контролю за правильністю визначення країни походження товарів"

З метою запобігання випадків ухилення суб'єктів ЗЕД від сплати податків у повному обсязі та від установлених заходів нетарифного регулювання з причини фальсифікації країни походження та у зв'язку зі змінами у законодавстві наказую:

1. Доповнити перелік товарів, щодо яких можлива фальсифікація країни походження при здійсненні імпортних операцій в регіоні (додається).

2. Начальнику загального відділу довести цей наказ до оперативних підрозділів Східної РМ та підпорядкованих митниць згідно з розсилкою.

3. Начальникам вантажних та вантажно-пасажирських відділів Східної РМ та начальникам підпорядкованих митниць ознайомити суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності та декларантів, зареєстрованих у зоні діяльності митних установ, з вимогами цього наказу.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника митниці Пруднікова М. І.

 

Начальник митниці 

О. О. Тютюнник 


 

Додаток
до наказу Східної РМ
від 11 жовтня 2002 р. N 707 


Доповнення до переліку товарів групи ризику, по яких можлива фальсифікація країни походження товарів

Найменування товару 

Код товару 

Країна походження 

Цукор* 

1702 

Білорусь, Молдова 

Автомобілі легкові та інші транспортні засоби з поршневим двигуном з іскровим запалюванням з робочим об'ємом циліндра більше 1000 см3, але не більше 1500 см3, нові* 

8703221900 

Росія 


___________
* Тільки при ввезенні з країн СНД.

 

Начальник ВТМВ 

О. Г. Маляревська 


 

НПО "Поверхность"
(www.mdoffice.com.ua)