УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 03.02.2000 р. № 178

Про реєстрацію договору дарування земельної ділянки по Карачівському шосе, 125

 

З метою переоформлення права приватної власності на землю, цільове призначення якої - для ведення садівництва, у відповідності до Декрету Кабінету Міністрів України від 26.12.92 р № 15-92 «Про приватизацію земельних ділянок», на підставі ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись ст. ст. 42, 59 цього Закону:

1. Зареєструвати договір дарування земельної ділянки №32 садівничого товариства «Коксовик» по Карачівському шосе, 125 площею 837 кв.м, який укладено між громадянкою Бондаренко Ганною Михайлівною (даритель) та Бокань Миколою Володимировичем (обдарований) та посвідчено державним нотаріусом Першої Харківської державної нотаріальної контори (реєстраційний № 5-5036 від 27.12.99р).

2. Управлінню земельних ресурсів оформити та видати гр. Бокань Миколі Володимировичу державний акт на право приватної власності на землю для ведення садівництва, згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника головного управління міського господарства Савенка С. Г.

 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М.Бабаєв