УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 07.02.2000 р. № 195

Про реєстрацію договору купівлі-продажу земельної ділянки по вул. Афанасіївській,106

 

З метою переоформлення права приватної власності на землю, цільове призначення якої - для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель, у відповідності до Декрету Кабінету Міністрів України від 26.12.92 р № 15-92 «Про приватизацію земельних ділянок», на підставі ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись ст. ст. 42, 59 цього Закону:

1. Зареєструвати договір купівлі-продажу земельної ділянки по вул. Афанасіївській,106 площею 1000 кв.м, який укладено між громадянами Бакуліним Віталієм Вікторовичем (продавець) і Завгородньою Людмилою Іванівною (покупець) та посвідчено приватним нотаріусом Харківського міського нотаріального округу (реєстраційний № 3352 від 01.12.99 р.).

2. Управлінню земельних ресурсів оформити та видати гр. Завгородній Людмилі Іванівні державний акт на право приватної власності на землю для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

3. Гр. Завгородній Л.І.  індивідуальний проект жилого будинку і господарських будівель погодити з управлінням містобудування та архітектури, укласти з Ленінським райвиконкомом договір забудови, а по закінченні будівництва і прийняття будівель до експлуатації комісією райвиконкому, оформити право власності та зареєструвати їх у КП «Харківське міськБТІ».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника головного управління міського господарства Савенка С. Г.

 

Міський голова М. Д. Пилипчук