УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 07.02.2000 р. № 197

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

 

Розглянувши, як виняток, повідомлення секретаря Харківського обкому компартії України, голови виконкому громадської організації «Трудова Харківщина» та «Союзу жінок-трудівниць за майбутнє дітей України» про пікетування, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 8 лютого 2000 року з 11.00 до 12.00 відбудеться пікетування біля Будинку Рад на вул. Сумській, 64, де розташована Харківська облдержадміністрація. Місцем розташування пікету визначити частину площі Свободи за пішохідним переходом напроти Будинку Рад. Кількість учасників пікетування до 100 осіб.

2. Звернути увагу організаторів зазначеного заходу Перепелиці О.Б., Артамонова О.Ф. та Сахарової Н.В. на те, що вони та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Маслій К.В.) виділити необхідні наряди міліції для забезпечення громадського порядку при проведенні пікетування.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України при проведенні заходу покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Єрмак В.В.) та міське управління УМВС України в Харківській області (Маслій К.В.).

 

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Бабаєв