ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
Маю статус ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС II категорії. Вийшов на пенсію в 1998 р. у віці 50 років. В яких розмірах і на підставі яких законодавчих актів одержуватиму пенсію в Росії в разі переїзду туди на постійне проживання? Чи можна переоформити пенсію як ліквідатору згідно із законодавством Росії? Л.Дульський, м.Кам'янець-Подільський Хмельницької обл. (14/05/2003)
Як провадитиметься пенсійне забезпечення в разі переїзду мого батька-пенсіонера (1927 р. народження) з Росії в Україну на постійне місце проживання? Які документи потрібно, щоб одержувати пенсію за віком в Україні? В.Іванов, м.Київ (14/05/2003)
Мой отец получает гражданство России для того чтобы получать российскую пенсию, но жить в России не собирается, а хочет купить домик в селе и жить в Украине здесь у него вся семья сын , жена , дочь. На него в Украине зерегистрирован гараж телефон. Вопрос: необходимо ли ему будет получать временную регистрацию по пребыванию в Украине и вообще какие возникнут трудности и последствия . Спасибо. (01/06/2004)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group