ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
1717 В последнее время от бухгалтеров предприятий, учреждений, организаций поступает ряд вопросов относительно порядка начис- ления и уплаты коммунального налога, а также срока предостав- ления расчета сумм коммунального налога. Кроме того, у бухгалтеров некоторых предприятий возникают вопросы относительно необходимости начисления и уплаты комм (04/08/2001)
2088 Как начислить коммунальный налог вновь созданному предприятию, отработавшему три дня? (11/02/2002)
Сплата збору за сумісників (04/10/2002)
Платник єдиного податку - юридична особа має намір залучити до роботи на підприємстві на договірній основі громадян, зареєстрованих у державній службі зайнятості як таких, що шукають роботу, готових та здатних приступити до підходящої роботи, для тимчасової роботи на строк до двох місяців. Іншій платник єдиного податку - юридична особа має можливість залучити до роботи на підприємстві працівників за сумісництвом на 0,5 ставки, які працюють на інших підприємствах на повну ставку. Чи потрібно включати таких працівників до середньооблікової чисельності працюючих за рік? (С. Васильченко, Н. Наговіцина, ТОВ "ВІТ") (20/05/2003)
На підприємстві постійно працює 40 працівників. Також для виконання окремих робіт щомісяця залучається 20 працівників за договорами (працюють по 4 год). Чи може підприємство перейти на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності? (16/11/2004)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group