ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Шаблони документів
ПЕРЕЛІК
ЗМІНИ ДО ПЕРЕЛІКУ КЕРІВНИХ ОСІБ ТА ПЕРСОНАЛУ САМОРЕГУЛІВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНИХ УЧАСНИКІВ ФОНДОВОГО РИНКУ Додаток 3 до Положення про саморегулівні організації професійних учасників фондового ринку, затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 17 лютого 2009 р. N 125
ПЕРЕЛІК БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ І ЗАХОДІВ, ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ НА УТРИМАННЯ (Додаток 25 до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23 серпня 2012 р. N 938)
ПЕРЕЛІК БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ І ЗАХОДІВ, ЯКІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ НА УТРИМАННЯ (Додаток 29 до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Державного казначейства Українивід 4 листопада 2002 р. N 205 (в редакції наказу Державного казначейства Українивід 6 травня 2008 р. N 150) (зі змінами, внесеними наказом Державного казначейства України Міністерства фінансів України від 27 липня 2010 р. N 260)
ПЕРЕЛІК ДОХОДІВ У РОЗРІЗІ КОНТРАГЕНТІВ (Додаток ОК до Податкової декларації з податку на прибуток банку [Затверджено наказом Міністерства фінансів України N 1683 від 21 грудня 2011 р)
Перелік доходів у розрізі контрагентів – платників єдиного податку (Додаток ОК до Податкової декларації з податку на прибуток банку)
ПЕРЕЛІК ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, ЗАРЕЄСТРОВАНИХ АБО ЗАПЛАНОВАНИХ ДО РЕЄСТРАЦІЇ В УКРАЇНІ (Додаток 11 до Порядку проведення підтвердження відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27 грудня 2012 р. N 1130)
ПЕРЕЛІК ПОДАТКОВИХ ВЕКСЕЛІВ, ВИДАНИХ ПЛАТНИКОМ ПОДАТКУ ПРИ ОТРИМАННІ (ВВЕЗЕННІ) НАФТОПРОДУКТІВ (Додаток 8 до Декларації акцизного податку)
Перелік податкових векселів, виданих платником податку при отриманні спирту етилового (Додаток 7 до Декларації акцизного податку)
ПЕРЕЛІК ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ІЗ ЗАЗНАЧЕННЯМ МІСЦЬ ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯ (Додаток 3 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 10 серпня 2012 р. N 278)
ПЕРЕЛІК ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ІЗ ЗАЗНАЧЕННЯМ МІСЦЬ ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯ Додаток 5 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 10 серпня 2012 р. N 277
ПЕРЕЛІК ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ТА МІСЦЬ ЇХ ВСТАНОВЛЕННЯДодаток 7 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 10 серпня 2012 р. N 279
Перелік сум витрат, що включаються до складу податкового кредиту згідно із статтею 5 Закону України "Про податок з доходів фізичних осіб" (до декларації про доходи, одержані з 1 січня по 31 грудня 2009 року (Додаток 1)
ПЕРЕЛІК ТРУБОПРОВОДІВ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ У КОРИСТУВАННІ ЗАЯВНИКА, ЇХ ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА РІЧНІ ОБСЯГИ ТРАНСПОРТУВАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ Додаток 4 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 10 серпня 2012 р. N 277
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group