КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 1 липня 2002 р. N 873 Київ

Про реорганізацію науково-дослідних центрів нормативів праці

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 222 (222-2021-п) від 17.03.2021 )
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Підтримати пропозицію Міністерства аграрної політики, погоджену з Міністерством освіти і науки, щодо реорганізації Науково-дослідного центру нормативів праці, зональних і обласних науково-дослідних центрів нормативів праці шляхом перетворення їх відповідно в Український науково-дослідний інститут продуктивності агропромислового комплексу, зональні і регіональні науково-дослідні центри продуктивності агропромислового комплексу Міністерства аграрної політики.
( Пункт 2 виключено на підставі Постанови КМ N 222 (222-2021-п) від 17.03.2021 )
3. Міністерству аграрної політики затвердити в місячний термін основні напрями наукової діяльності, положення, структуру і тематику науково-дослідних робіт Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу, зональних і регіональних науково-дослідних центрів продуктивності агропромислового комплексу.
4. Реорганізацію Науково-дослідного центру нормативів праці, зональних і обласних науково-дослідних центрів нормативів праці здійснити в межах чисельності працівників зазначених установ та асигнувань, передбачених у Державному бюджеті України на 2002 рік (2905-14) Міністерству аграрної політики для досліджень і експериментальних розробок в системі агропромислового комплексу.
Прем'єр-міністр України А.КІНАХ Інд. 22