УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ГОЛОВНЕ КОНТРОЛЬНО-РЕВІЗІЙНЕ УПРАВЛІННЯ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
06.10.2008 N 359/633
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 жовтня 2008 р.
за N 1055/15746
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства фінансів N 556 (z1465-21) від 22.10.2021 )

Про внесення змін до наказу Головного контрольно-ревізійного управління України та Державної податкової адміністрації України від 13.09.2004 N 252/531

Відповідно до статей 2, 8, 10, 11 Закону України "Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні" (2939-12) та Порядку координації проведення планових виїзних перевірок органами виконавчої влади, уповноваженими здійснювати контроль за нарахуванням і сплатою податків та зборів (обов'язкових платежів), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 N 619 (619-2005-п) , НАКАЗУЄМО:
1. У пункті 1 наказу Головного контрольно-ревізійного управління України, Державної податкової адміністрації України від 13.09.2004 N 252/531 (z1241-04) "Про затвердження Порядку погодження органами державної контрольно-ревізійної служби з органами державної податкової служби планів-графіків проведення перевірок суб'єктів господарювання", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 вересня 2004 року за N 1241/9840 (зі змінами), слово "перевірок" замінити словами "ревізій і перевірок".
2. У Порядку погодження органами державної контрольно-ревізійної служби з органами державної податкової служби планів-графіків проведення перевірок суб'єктів господарювання, затвердженому наказом Головного контрольно-ревізійного управління України, Державної податкової адміністрації України від 13.09.2004 N 252/531 (z1241-04) , зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 30 вересня 2004 року за N 1241/9840 (далі - Порядок), підпункт 4.1 пункту 4 доповнити двома новими абзацами такого змісту:
"Відповідне погодження планів-графіків проведення ревізій і перевірок здійснюється на предмет визначення суб'єктів господарювання, у яких планується одночасне проведення органами державної контрольно-ревізійної служби та органами державної податкової служби ревізій і перевірок.
Якщо немає запису у відповідній колонці форми щодо погодження органами державної податкової служби одночасних ревізій і перевірок, їх проведення здійснюють органи державної контрольно-ревізійної служби самостійно у встановленому порядку";
пункт 8 викласти в такій редакції:
"8. Про зміни до планів контрольно-ревізійної роботи органів державної контрольно-ревізійної служби в частині вилучення ревізій і перевірок суб'єктів господарювання, одночасне проведення яких передбачалося планом-графіком, письмово інформуються відповідні органи державної податкової служби. Про зміни до планів контрольно-ревізійної роботи органів державної контрольно-ревізійної служби щодо включення додаткових суб'єктів господарювання органи державної податкової служби не інформуються";
слово "перевірки" у всіх відмінках та формах числа замінити словами "ревізії і перевірки" у відповідному відмінку та формі числа.
3. У додатку до Порядку (z1241-04) слово "перевірок" замінити словами "ревізій і перевірок", а слово "перевірки" замінити словами "ревізії (перевірки)".
4. Головному контрольно-ревізійному управлінню України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
5. Управлінню адміністративно-господарського забезпечення Головного контрольно-ревізійного управління України (Руссов І.Б.) після державної реєстрації довести цей наказ до відома контрольно-ревізійних управлінь в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.
6. Департаменту господарського забезпечення Державної податкової адміністрації України (Цоклан І.І.) у триденний термін після отримання цього наказу від Головного контрольно-ревізійного управління України забезпечити його доведення до органів державної податкової служби всіх рівнів.
7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Головного контрольно-ревізійного управління України Іскру І.І. та на заступника Голови Державної податкової адміністрації України Рубан Н.І.
Голова Головного контрольно-ревізійного управління України М.І.Сивульський Голова Державної податкової адміністрації України С.В.Буряк ПОГОДЖЕНО: Заступник Міністра фінансів України А.І.Мярковський Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва К.О.Ващенко