НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ РЕГУЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
N 1104 від 01.11.2000
м.Київ

Про видачу ліцензій на право здійснення підприємницької діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом

Згідно з повноваженнями, наданими Указом Президента України від 21 квітня 1998 року N 335 (335/98) "Питання Національної комісії регулювання електроенергетики України", а також згідно з Указом Президента України від 1 лютого 1999 року N 108 (108/99) "Про внесення змін і доповнень до Положення про Національну комісію регулювання електроенергетики України" Національна комісія регулювання електроенергетики України ПОСТАНОВЛЯЄ:
Видати ліцензії на право здійснення підприємницької діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом на території України з терміном дії три роки:
1. Товариству з обмеженою відповідальністю "ЮПІТЕР ТРЕЙД", м.Київ, вул.Щербакова, 47-а.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю "ПОЛІТРЕЙД" (ТОВ "ПОЛІТРЕЙД"), м.Київ, пр-т Порика, 17.
3. ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ЯГОТИНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД", Київська область, м.Яготин, вул.Черняховського, 1.
4. Товариству з обмеженою відповідальністю спільному українсько-американському підприємству з іноземними інвестиціями "УКРЕНЕРГОФІНАНС", м.Київ, вул.Арсенальна, 9/11.
5. Закритому акціонерному товариству виробничо-дослідній фірмі "РЕГІОН", Івано-Франківська область, м.Тисмениця, вул.Галицька, 15.
6. Акціонерному товариству закритого типу "ІНТЕЛС", м.Харків, вул.Шевченка, 24.
7. Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРИП'ЯТЬ-2000", Київська область, Іванківський район, с.Прибірськ, вул.Петровського, дитсадок.
8. Приватному підприємству "Дікон" (ПП "Дікон"), Київська область, м.Васильків, вул.Гоголя, 32.
В.о.Голови Комісії
В.Котко