16.09.2005 N 265
|
ДСТУ - H ISO/IEC Інформація для споживачів щодо придбання
Guide 14:2005 товарів та послуг (ISO/IEC Guide 14:2003,
IDT)
- Вперше
ДСТУ 4448:2005 Метрологія. Державна повірочна схема для
засобів вимірювання електролітичної
провідності рідин
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8.457-82)
ДСТУ 4449:2005 Консерви м'ясні. Сніданки м'ясні. Технічні
умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 9936-76)
ДСТУ 4450:2005 Консерви м'ясні. М'ясо тушковане. Технічні
умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 697-84,
ГОСТ 698-84, ГОСТ 5284-84)
ДСТУ 4451:2005 Консерви м'ясні. Шинкові. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4452:2005 Метрологія. Державна повірочна схема для
засобів вимірювання віброприскорення в
діапазоні частот від 0,001 Гц до 10 Гц
- Вперше
ДСТУ 4453:2005 Сардини солоні. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4454:2005 Нафта і нафтопродукти. Маркування,
пакування, транспортування та зберігання
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 1510-84 крім
вимог, які стосуються нафти і
нафтопродуктів, що постачаються за межі
України)
ДСТУ 4462.0.01:2005 Охорона природи. Поводження з відходами.
Терміни та визначення понять
- Вперше (зі скасуванням ДСТУ 2102-92)
ДСТУ 4462.0.02:2005 Охорона природи. Комплекс стандартів у
сфері поводження з відходами. Загальні
вимоги
- Вперше
ДСТУ 4455:2003 Жири тваринні і рослинні та олії. Метод
визначання температури спалаху
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 9287-59)
ДСТУ 4456:2005 Якість грунту. Метод визначання
кислотно-основної буферності грунту
- Вперше
ДСТУ 4457:2005 Препарати ферментні. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4458:2005 Концентрати білкові молочні. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4459:2005 Пепсини харчові. Загальні технічні умови
- Вперше
ДСТУ 4460:2005 Рулети бісквітні. Загальні технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 14621-78)
ДСТУ 4461:2005 Вентилятори шахтні місцевого провітрювання.
Загальні технічні вимоги і вимоги безпеки.
Методи випробування
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 6625-85)
ДСТУ 33.108:2005 Страховий фонд документації. Документи
страхового фонду документації. Технічний
паспорт мікрофільму. Загальні вимоги
- Вперше
ДСТУ 4463:2005 Маргарини, жири кондитерські та для
молочної промисловості. Правила приймання
та методи випробування
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 976-81)
ДСТУ 4464:2005 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 975-88)
ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови
- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 240-85)
зміна N 25 ДСТУ Води мінеральні питні. Технічні умови
878-93
зміна N 1 ДСТУ Руди залізні і марганцеві. Методи
3196-95 підготовки проб
зміна N 1 ДСТУ Окатки залізорудні. Метод визначення
3206-95 міцності на стиснення
зміна N 2 ДСТУ Цукерки. Загальні технічні умови
4135-2002
а) у пункті 1 для позиції ДСТУ ISO 789-1:2005 замінити
"- Вперше" на
ДСТУ ГОСТ 30747-2003 Трактори сільськогосподарські. Визначення
(ИСО 789-1-90) показників при випробуваннях через вал
відбору потужності (ГОСТ 30747-2001
(ИСО 789-1-90, IDT)
ДСТУ ГОСТ 30750-2003 Трактори сільськогосподарські. Визначення
(ИСО 789-6-82) положення центра ваги (ГОСТ 30750-2001
(ИСО 789-6-82, IDT)
ДСТУ 2102-92 Ресурси матеріальні вторинні. Терміни та
визначення
ГОСТ 8.457-82 ГСИ. Государственный специальный эталон и
государственная поверочная схема для
средств измерений удельной электрической
проводимости растворов электролитов в
-4 -2
диапазоне 1x10 - 1x10 См/м
ГОСТ 697-84 Консервы мясные "Свинина тушеная".
Технические условия
ГОСТ 698-84 Консервы мясные "Баранина тушеная".
Технические условия
ГОСТ 1510-84 Нефть и нефтепродукты. Маркировка,
упаковка, транспортирование и хранение крім
вимог, які стосуються нафти і
нафтопродуктів, що постачаються за межі
України
ГОСТ 5284-84 Консервы мясные "Говядина тушеная".
Технические условия
ГОСТ 9936-76 Консервы мясные. Завтрак туриста.
Технические условия
ГОСТ 6625-85 Вентиляторы шахтные местного проветривания.
Технические условия
ГОСТ 9287-59 Масла растительные. Метод определения
температуры вспышки в закрытом тигле
ГОСТ 14621-78 Рулеты бисквитные. Технические условия
ГОСТ 975-88 Глюкоза кристаллическая гидратная.
Технические условия
ГОСТ 240-85 Маргарин. Общие технические условия
ГОСТ 976-81 Маргарин, жиры для кулинарии, кондитерской и
хлебопекарной промышленности. Правила
приемки и методы испытаний.
Голова
|
М.Негрич
|