ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
 
Н А К А З
 
16.04.2003 N 46
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 квітня 2003 р.
за N 332/7653
 
 

Про встановлення вимог до жорсткої уніфікованої упаковки примірників дисків для лазерних систем зчитування, що передаються до депозитарію примірників дисків для лазерних систем зчитування

 
На виконання вимог пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 4 липня 2002 року N 925 (925-2002-п) "Про затвердження Порядку надання, зберігання та видачі примірників дисків для лазерних систем зчитування" НАКАЗУЮ:
 
1. Встановити, що примірники дисків для лазерних систем зчитування передаються виробниками зазначених дисків до депозитарію примірників дисків в жорсткій уніфікованій упаковці - Barrel box (Barrel box - це уніфікована пластикова упаковка, яка має посередині кришки штифт діаметром не менше 5 см, що забезпечує можливість нанизування на нього дисків у кількості до 100 шт.).
Диски, які передаються до депозитарію примірників дисків, формуються по 2 шт. і складаються у Barrel box. Самі Barrel box опечатуються паперовою стрічкою, на якій зазначаються виробник, який передає диски на зберігання, номер ліцензії, дата випуску, дата передачі до депозитарію примірників дисків, вид диска, та скріплюються печаткою відділу депозитарію примірників дисків.
 
2. Департаменту контролю та дозвільної системи (Апатенко О.П.) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Третьякова С.І.
 
Голова О.Кужель