ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
Н А К А З
24.11.2005 N 3023

Про внесення змін до Тимчасового регламенту Фонду державного майна України, затвердженого наказом ФДМУ від 21.01.2004 N 86

( Наказ фактично втратив чинність у зв'язку з втратою чинності Наказу Фонду державного майна N 86 (v0086224-04) від 21.01.2004, до якого вносились зміни )
З метою регулювання порядку організації діяльності Фонду державного майна України (далі - Фонду), пов'язаної з виконанням його повноважень, НАКАЗУЮ:
Унести наступні зміни до Тимчасового регламенту Фонду державного майна України, затвердженого наказом ФДМУ від 21.01.2004 N 86 (v0086224-04) :
1. У п. 2 Розділу 2 додатково внести другий абзац у такій редакції: "Для вирішення актуальних питань, що виникають у повсякденній роботі Фонду, та здійснення контролю за виконанням доручень керівних органів України та керівництва Фонду в Фонді проводяться наради.
Відповідно до призначення наради поділяються на:
- планові (в зазначений день і час);
- оперативні (для вирішення конкретних питань та термінових доручень);
- цільові (для розгляду заздалегідь спланованих питань);
- спільні міжвідомчі (за участю представників декількох міністерств, відомств)."
2. У п. 3 Розділу 2 перед словом "наради" внести слово "планові".
3. У п. 21 Розділу 2 слово "оперативні" замінити на слово "планові".
4. У п. 22 Розділу 2 після слів "щоквартально проводяться" внести слово "цільові".
5. Після підрозділу "Організація взаємодії підрозділів Фонду" розділу 2 додатково внести підрозділ у такій редакції:
"Порядок підготовки та проведення оперативних нарад
24. Голова Фонду, перший заступник і заступники Голови Фонду проводять у міру необхідності оперативні наради з метою розгляду та вирішення конкретних питань відповідно до доручень керівних органів України, керівництва Фонду.
Організація проведення нарад покладається Головою Фонду, першим заступником і заступниками Голови Фонду на підрозділи центрального апарату Фонду, які відповідають за виконання доручень, зазначених у п. 24.
25. Департамент, до компетенції якого належить предмет наради, що повинен розглядатися, є головним виконавцем з підготовки наради. Інші департаменти, до компетенції яких належать окремі питання, що стосуються предмета наради, зобов'язані брати участь у нараді.
26. Порядок денний, аналітичні довідки та матеріали про стан справ і обґрунтування причин внесення питань на розгляд наради надсилаються головним виконавцем учасникам наради завчасно (за два дні) до проведення наради, а з додаткових (позапланових) питань - вручаються учасникам у день проведення наради.
27. Головний виконавець організовує, готує відповідні матеріали зі своїми пропозиціями та пропозиціями інших учасників наради та робить відповідну доповідь на нараді.
28. Пропозиції та зауваження, висловлені учасниками наради, вносяться до протоколу. Рішення, прийняті на нараді, оформлюються протоколом не пізніше як у триденний строк після проведеної наради.
Протокол наради підписується головуючим та секретарем.
29. За результатами розгляду питань на нараді можуть видаватися доручення, розпорядження, накази Голови Фонду, першого заступника та заступників Голови Фонду".
6. У зв'язку з внесенням додаткового підрозділу до розділу 2 (пункти з 24 по 70) відповідно вважати пунктами з 30 по 76.
7. Адміністративно-господарському департаменту (Ожелевський Л.В.) довести наказ до відома заступників Голови Фонду, керівників структурних підрозділів центрального апарату Фонду, начальників регіональних відділень ФДМУ та Голови Фонду майна Автономної Республіки Крим.
8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду Потімкова О.Ю.
Голова Фонду
В.Семенюк