ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
06.10.2008 N 1092

Про заміну свідоцтва про внесення ЗАКРИТОГО ПАЙОВОГО НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ "ТЕКТ Private Equity Fund II" ТОВ "КУА "ТЕКТ" до Єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування

Відповідно до Законів України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (2299-14) , "Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди)" (z0092-03) та на підставі заяви ТОВ "КУА "ТЕКТ", Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Документи, надані ТОВ "КУА "ТЕКТ", визнати достатніми для заміни свідоцтва про внесення ЗАКРИТОГО ПАЙОВОГО НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ "ТЕКТ Private Equity Fund II" до Єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування.
2. Управлінню спільного інвестування здійснити заміну свідоцтва про внесення ЗАКРИТОГО ПАЙОВОГО НЕДИВЕРСИФІКОВАНОГО ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО ФОНДУ "ТЕКТ Private Equity Fund II" (код за ЄДРІСІ 233936) ТОВ "КУА "ТЕКТ" (код за ЄДРПОУ - 20393384, місцезнаходження - 03150, м. Київ, вул. Червоноармійська, будинок 64, ліцензія АВ N 416689 від 27.05.2008 на провадження професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) до Єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування у зв'язку із зміною найменування компанії з управління активами.
3. Керівнику апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ю.Назаренку забезпечити опублікування цього рішення відповідно до вимог законодавства України.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Керівника апарату Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Ю.Назаренка.
Голова Комісії
А.Балюк
Протокол засідання Комісії
06.10.2008 N 41