ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
Л И С Т
22.09.2006 N 6868

Про приведення форми власності у відповідність до чинного законодавства

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва розглянув Ваше звернення щодо вимоги державного реєстратора про приведення колективної форми власності у відповідність до чинного законодавства та повідомляє наступне.
Відповідно до частини сьомої статті 19 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) (далі - Закон) юридична особа щорічно, починаючи з наступного року з дати її державної реєстрації, протягом одного місця зобов'язана подати (надіслати рекомендованим листом) державному реєстратору реєстраційну картку встановленого зразка про підтвердження відомостей про юридичну особу. Реєстраційна картка (zb802-04) про підтвердження відомостей про юридичну особу залишається державним реєстратором без розгляду, якщо вона не відповідає вимогам частин першої та другої статті 8 Закону.
Інших підстав для залишення без розгляду або для відмови в розгляді реєстраційної картки про підтвердження відомостей про юридичну особу Законом (755-15) не передбачено.
Перший заступник Голови
К.Ващенко