КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 21 жовтня 2009 р. N 1125
Київ

Питання використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Здійснити перерозподіл коштів Стабілізаційного фонду в сумі 2,5 млн. гривень шляхом зменшення обсягу видатків, передбачених пунктом 16 частини першої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) за напрямом "Створення культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал", і збільшення обсягу видатків, передбачених пунктом 22 частини першої статті 76 зазначеного Закону (835-17) за напрямом "Інші витрати", для здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду.
2. Виділити Державній судовій адміністрації на безповоротній основі кошти, зазначені у пункті 1 цієї постанови, за рахунок надходжень від цільового розміщення державних цінних паперів, а у разі їх недостатності - за рахунок надходжень від приватизації державного майна, коштів, отриманих від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення або прав на них, що перебувають у державній власності, на яких розташовані об'єкти, що підлягають приватизації, або залишків Стабілізаційного фонду.
3. Затвердити Порядок використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду, що додається.
4. Забезпечити без попереднього погодження з комітетами Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та з питань бюджету:
Міністерству фінансів - внесення відповідних змін до розпису державного бюджету;
Державному казначейству - перерахування коштів, виділених відповідно до пункту 2 цієї постанови.
5. Державній судовій адміністрації погодити передбачений пунктом 1 цієї постанови перерозподіл коштів Стабілізаційного фонду з комітетами Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та з питань бюджету.
Прем'єр-міністр України
Ю.ТИМОШЕНКО
Інд. 31

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 21 жовтня 2009 р. N 1125

ПОРЯДОК

використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду, передбачених пунктом 22 частини першої статті 76 Закону України "Про Державний бюджет України на 2009 рік" (835-17) , для здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду (далі - бюджетні кошти).
2. Головним розпорядником бюджетних коштів є ДСА.
3. Бюджетні кошти спрямовуються з урахуванням вимог Порядку використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2009 р. N 289 (289-2009-п) (Офіційний вісник України, 2003 р., N 24 ст. 793), на здійснення заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду.
4. Головний розпорядник бюджетних коштів бере зобов'язання за зазначеними коштами в межах фактичних надходжень на цілі, передбачені у пункті 3 цього Порядку.
5. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється в установленому законодавством порядку.
6. План заходів щодо забезпечення діяльності Київського апеляційного адміністративного суду, фінансування яких здійснюється за рахунок бюджетних коштів, затверджується ДСА за погодженням з Мінфіном.
7. Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого Державним казначейством.
8. ДСА подає до п'ятого числа місяця, що настає за звітнім періодом, Мінфіну звіт про використання бюджетних коштів.
9. Складення і подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.