КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 28 липня 2010 р. N 1567-р
Київ

Про організацію залізничного пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль"

1. Погодитися з пропозицією Міністерства транспорту та зв'язку і державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (далі - державне підприємство) щодо реалізації проекту "Про організацію залізничного пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль" (далі - проект будівництва).
2. Взяти до відома, що:
строк реалізації проекту будівництва - 2010-2012 роки;
виконання функцій замовника з реалізації проекту будівництва покладається на державне підприємство;
вибір розробників проектної документації стадії "Технікоекономічне обґрунтування" проекту будівництва здійснюється в установленому порядку;
строк розроблення зазначеної проектної документації - до 1 грудня 2010 року;
фінансування витрат, пов'язаних з розробленням проектної документації стадії "Техніко-економічне обґрунтування", здійснюватиметься за рахунок власних коштів державного підприємства.
3. Міністерству транспорту та зв'язку забезпечити проведення в установленому порядку комплексної державної експертизи проекту будівництва.
4. Міністерству економіки, Міністерству фінансів і Міністерству транспорту та зв'язку під час погодження техніко-економічного обґрунтування проекту будівництва розглянути можливість надання державної гарантії на отримання державним підприємством кредиту для реалізації зазначеного проекту.
5. Київській облдержадміністрації, Міністерству транспорту та зв'язку, Державному комітету із земельних ресурсів і державному підприємству в установленому порядку вирішити питання про виділення земельних ділянок для будівництва залізничного пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль".
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 21