УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
N 88 від 14.03.2002
м. Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
4 квітня 2002 р.
за N 332/6620
( Рішення скасовано на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 220 (z0514-03) від 03.06.2003 )

Про затвердження Вимог до річного звіту емітентів цінних паперів

( Про визнання Рішення недійсним див. Рішення Господарського суду м. Києва N 18/309 (v_309805-02) від 04.11.2002 )
На виконання вимог статті 24 Закону України "Про цінні папери і фондову біржу" (1201-12) щодо інформування емітентами цінних паперів громадськості про своє господарсько-фінансове становище і результати діяльності та відповідно до пунктів 10 та 15 частини другої статті 7 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Вимоги до річного звіту емітентів цінних паперів (додаються).
2. Увести в дію Вимоги, затверджені цим рішенням, з 01.06.2002.
3. Управлінню звітності учасників ринку цінних паперів (Величко О.Г.) спільно з юридичним управлінням (Волохов Л.А.) забезпечити державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України Вимог, затверджених цим рішенням.
4. Управлінню організаційного забезпечення (Піскун Н.С.) опублікувати це рішення відповідно до чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії - заступника Голови М. Волкова.
Голова Комісії
О.Мозговий
Протокол засідання Комісії
від 14 березня 2002 р. N 6

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Державної комісії з
цінних паперів та фондового
ринку
14.03.2002  N 88
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
4 квітня 2002 р.
за N 332/6620

ВИМОГИ

до річного звіту емітентів цінних паперів

Ці Вимоги розроблені відповідно до Законів України "Про цінні папери і фондову біржу" (1201-12) , "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) .

1. Загальні положення

1.1. Вимоги визначають порядок складання річного звіту та обов'язкового розкриття інформації акціонерними товариствами та підприємствами - емітентами облігацій (далі - емітенти).
Річний звіт - це документ (у паперовій та електронній формах), який характеризує господарсько-фінансове становище і результати діяльності емітентів з метою інформування громадськості.
1.2. Емітенти, які є професійними учасниками ринку цінних паперів (юридичними особами, які здійснюють професійну діяльність, а саме, діяльність з випуску та обігу цінних паперів; депозитарну діяльність депозитарію цінних паперів; депозитарну діяльність зберігача цінних паперів; розрахунково-клірингову діяльність за угодами щодо цінних паперів; діяльність щодо ведення реєстру власників іменних цінних паперів; діяльність з організації торгівлі на ринку цінних паперів), зокрема комерційні банки, страхові компанії та підприємства - емітенти облігацій, подають (надсилають) річні звіти до центрального апарату Комісії.
1.3. Емітенти, які не визначені в п.1.2, подають (надсилають) річні звіти до територіального управління Комісії згідно з їх місцезнаходженням.
1.4. Звітним періодом для складання річного звіту є календарний рік. Перший звітний рік новоствореного емітента може бути меншим за 12 місяців. Такий звітний рік ураховується:
для відкритих та закритих акціонерних товариств - з дати державної реєстрації випуску цінних паперів до 31 грудня звітного року включно;
для емітентів облігацій - з дати реєстрації випуску облігацій Комісією до 31 грудня звітного року включно.
1.5. Річний звіт подається до загального відділу центрального апарату чи до територіального управління Комісії або поштою з повідомленням про вручення до 30 вересня року, наступного за звітним, в електронній та паперовій формах. При надходженні річного звіту поштою після 30 вересня року, наступного за звітним, дата подання визначається за поштовим штемпелем відділення зв'язку. При невиконанні цих умов річний звіт уважається поданим несвоєчасно.
1.6. Електронна форма річного звіту, який подається (надсилається) до центрального апарату Комісії, може бути надіслана електронною поштою за адресою emitent_kv@stockmarket.kiev.ua. Електронна форма річного звіту, який подається (надсилається) до територіального управління, може бути надіслана на електронну адресу територіального управління. При цьому дата подання річного звіту визначається відповідно до п.1.5.
1.7. Річний звіт уважається прийнятим, якщо він:
поданий в електронній та паперовій формах своєчасно;
складений відповідно до Вимог;
паперова форма за складом інформації відповідає електронній формі.
1.8. Емітент зобов'язаний інформувати громадськість про господарсько-фінансове становище і результати діяльності до 30 вересня року, наступного за звітним, таким чином:
надіслати опублікований річний звіт з поштовим повідомленням кожному акціонеру за реєстром акціонерів - держателю іменних акцій за станом на дату обліку для проведення загальних зборів про затвердження результатів фінансово-господарської діяльності звітного року (при цьому про результати відправлення річного звіту емітент інформує центральний апарат або територіальне управління Комісії листом за призначенням, визначеним пунктами 1.2, 1.3). Документи, що підтверджують результати такого відправлення, зберігаються емітентом три роки;
або оприлюднити річний звіт на Web-сайті одного з інформаційних агентств, з яким Комісією укладено договір про оприлюднення інформації на фондовому ринку України або на Web-сайті Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (www.smida.gov.ua).

2. Вимоги до річного звіту, що подається емітентом

2.1. Вимоги до звіту закритих акціонерних товариств:
2.1.1. Річний звіт складається шляхом заповнення українською мовою таблиць та форм, передбачених цими Вимогами, за допомогою програмних засобів, які забезпечують формування файлів "urosob_r.dbf", "oblig_r.dbf", "obslug_r.dbf", "slug.dbf", "slug.dbt", "fin_pr_r.dbf" або "fn_bnk_r.dbf" (для банків), підготовлених з використанням кодування RUS cp866 у форматі DBASE-IV. Структура файлів, формат та опис полів визначено додатком 1 до цих Вимог.
2.1.2. Річний звіт у паперовій формі формується як друкована копія електронного річного звіту. Річний звіт зшивається (аркуші нумеруються), підтверджується підписом керівника емітента і засвідчується печаткою. Форми для друку визначено додатком 2 до цих Вимог.
Відповідність інформації в паперовій та електронній формах підтверджується підписом керівника і засвідчується печаткою на титульному аркуші річного звіту із зазначенням дати його складання.
2.1.3. Звіт складається з:
титульного аркуша;
"Інформації про емітента та юридичних осіб, послугами яких користується емітент";
"Інформації про облігації" (у разі їх випуску);
"Основних показників фінансово-господарської діяльності емітента (довідки про фінансовий стан) - не банка" або "Основних показників фінансово-господарської діяльності емітента (довідки про фінансовий стан) - банку";
текстової частини звіту.
2.1.4. Текстова частина звіту містить:
підтвердження аудитором (аудиторською фірмою) річного балансу та довідки про фінансовий стан;
основні відомості про додатково випущені протягом звітного року цінні папери;
інформацію про зміни в складі службових осіб емітента, що відбулися протягом звітного року з обґрунтуванням цих змін - інформацію про звільнення та призначення голови та членів виконавчого органу (правління), голови ревізійної комісії, голови та членів ради товариства (спостережної ради) та головного бухгалтера емітента, якщо він не входить до складу виконавчого органу (правління) емітента.
2.1.5. Текстова частина звіту складається шляхом створення файлів "slug.dbf" та "slug.dbt", підготовлених з використанням кодування RUScp866 у форматі DBASE-IV, та заповнення їх відповідною інформацією українською мовою. Додатком 1 до Вимог визначено формат та опис полів службового файлу "slug.dbf".
2.1.6. У складі річного звіту подається підтвердження аудитором (аудиторською фірмою) річного балансу та довідки про фінансовий стан згідно з вимогами Комісії.
2.1.7. У складі звіту подається копія протоколу загальних зборів емітента (якщо вони відбулися), на яких вирішувалось питання щодо затвердження результатів фінансово-господарської діяльності емітента за звітний рік (порядок розподілу прибутку, термін та порядок виплати дивідендів, визначення порядку покриття збитків). Копія протоколу зшивається, аркуші нумеруються.
2.1.8. Перелік усіх документів, що містить річний звіт, подається на окремому аркуші в складі звіту, засвідчується підписом керівника та печаткою емітента.
2.1.9. Якщо емітент з об'єктивних причин не може надати будь-якої інформації, яка міститься у формах, затверджених цими Вимогами, то у відповідному полі робиться запис "дані відсутні" ("д/в") або ставиться "0" (нуль), якщо поле числове. У примітках емітент повинен викласти причини відсутності інформації.
2.2. Вимоги до звіту відкритих акціонерних товариств та підприємств - емітентів облігацій.
2.2.1. Річний звіт відкритих акціонерних товариств та підприємств - емітентів облігацій складається і подається до Комісії в порядку, визначеному Положенням про надання регулярної інформації відкритими акціонерними товариствами та підприємствами - емітентами облігацій, затвердженим рішенням Комісії від 17.01.2000 N 3 (z0063-00) .
2.2.2. Відкриті акціонерні товариства, у яких відбулися загальні збори акціонерів, що затверджували результати діяльності за звітний рік, або в яких здійснено аудиторську перевірку після надання до Комісії регулярної інформації відповідно до Положення про надання регулярної інформації відкритими акціонерними товариствами та підприємствами - емітентами облігацій, затвердженого рішенням Комісії від 17.01.2000 N 3 (z0063-00) , подають до Комісії аудиторський висновок та копію протоколу загальних зборів емітента до 30 вересня включно.
У разі появи будь-яких змін у регулярній інформації після її подання відповідно до Положення про надання регулярної інформації відкритими акціонерними товариствами та підприємствами - емітентами облігацій, затвердженого рішенням Комісії від 17.01.2000 N 3 (z0063-00) , відкриті акціонерні товариства або підприємства - емітенти облігацій надають регулярну інформацію зі змінами до 30 вересня включно.
2.2.3. Відкрите акціонерне товариство або підприємство - емітент облігацій інформує громадськість згідно з п.1.8 Вимог.

3. Відповідальність емітента

За ненадання, несвоєчасне надання або надання свідомо недостовірної інформації емітент несе відповідальність відповідно до Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) .
Начальник управління звітності
учасників ринку цінних паперів
О.Г.Величко

Додаток 1
до Вимог  до  річного  звіту
емітентів цінних паперів

Структура файлів та опис полів файлів звіту

Таблиця 1. Структура файла "urosob_r.dbf". Інформація про емітента

---------------------------------------------------------------------------------------------
|Ім'я поля|                   Найменування поля (зміст)             |Тип поля|   Розмір     |
|         |                                                         |        |  (знаків)    |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|   Nn    |Службове поле                                            | Числове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Pos_dir |Найменування посади особи, яка підписує звіт емітента    |Текстове|     50       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Fio_podp |Прізвище, ім'я, по батькові посадової особи, яка підписує|Текстове|     50       |
|         |звіт емітента                                            |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Dat_podp |Дата підписання звіту                                    |  Дата  |      8       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Pos_kont |Посада та підрозділ контактної особи з питань складеної  |Текстове|     100      |
|         |інформації                                               |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Fio_kont |Прізвище, ім'я, по батькові контактної особи з питань    |Текстове|     50       |
|         |складеної інформації                                     |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Tel_kont |Міжміський код, телефон, факс контактної особи з питань  |Текстове|     50       |
|         |складеної інформації                                     |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Mail_knt |Електронна адреса (E-mail) контактної особи з питань     |Текстове|     50       |
|         |складеної інформації                                     |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Zvit_kv* |Порядковий номер звітного кварталу                       | Числове|      1       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Zvit_god |Рік, за який звітує емітент                              | Числове|      4       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| E_name  |Повне найменування емітента                              |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|E_EDRPOU |Код за ЄДРПОУ емітента                                   |Текстове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  E_ozn  |Ознака юридичної особи. Підприємство - "0", банк - "1"   | Числове|      1       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| KE_opf  |Код організаційно-правової форми емітента за КОПФГ       |Текстове|      3       |
|         |(Класифікатор організаційно-правових форм                |        |              |
|         |господарювання) ( vb288217-94 ) (vb288217-94)
	. Значення кодів              |        |              |
|         |наведено в таблиці 7                                     |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  E_opf  |Організаційно-правова форма емітента. Значення поля      |Текстове|     95       |
|         |наведено в таблиці 7                                     |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Num_gos |Номер свідоцтва про державну реєстрацію                  |Текстове|     20       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Dat_gos |Дата видачі свідоцтва про державну реєстрацію            |  Дата  |      8       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|E_KOATYY |Код території (області) розташування підзвітної особи,   |Текстове|      5       |
|         |значення кодів наведено в таблиці 8                      |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  E_obl  |Територія (область) перебування підзвітної особи.        |Текстове|     50       |
|         |Значення поля наведено в таблиці 8                       |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|E_address|Місцезнаходження (адреса) емітента                       |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Kod_tel |Міжміський код                                           |Текстове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| E_phone |Телефон емітента                                         |Текстове|     50       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  E_fax  |Факс емітента                                            |Текстове|     50       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| E_mail  |Електронна адреса (E-mail) емітента                      |Текстове|     50       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  E_www  |WWW-адреса емітента                                      |Текстове|     50       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  KVED1  |Код першого основного виду діяльності за КВЕД            |Текстове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|KVED_nm1 |Найменування першого основного виду діяльності           |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  KVED2  |Код другого основного виду діяльності за КВЕД            |Текстове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|KVED_nm2 |Найменування другого основного виду діяльності           |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|  KVED3  |Код третього основного виду діяльності за КВЕД           |Текстове|     10       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|KVED_nm3 |Найменування третього основного виду діяльності          |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Statut  |Статутний капітал (грн.)                                 | Числове| 15 (2 знаки  |
|         |                                                         |        | після крапки)|
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Dt_stock |Дата реєстрації випуску акцій                            |  Дата  |      8       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Ns_stock |Номер свідоцтва про реєстрацію випуску акцій             |Текстове|     20       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Or_stock |Найменування органу, що зареєстрував випуск акцій        |Текстове|     100      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Fm_stock |Форма випуску акцій                                      |Текстове|     20       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Nv_stock |Номінальна вартість акцій (грн.)                         | Числове| 15 (2 знаки  |
|         |                                                         |        |після крапки) |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Sm_stock1|Кількість простих іменних акцій (штук)                   | Числове|     15       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Sm_stock2|Кількість простих акцій на пред'явника (штук)            | Числове|     15       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Sm_stock3|Кількість привілейованих іменних акцій (штук)            | Числове|     15       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Sm_stock4|Кількість привілейованих акцій на пред'явника (штук)     | Числове|     15       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Kl_stock |Кількість акцій, що належать державі (штук)              | Числове|     15       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Prim_uro |Примітки до інформації про емітента                      |Текстове|     254      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Dt_zbor |Дата проведення загальних зборів акціонерів, на яких     |  Дата  |      8       |
|         |вирішувались питання затвердження результатів звітного   |        |              |
|         |року та розподіл прибутку                                |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Ms_zbor |Місце проведення загальних зборів акціонерів, на яких    |Текстове|     254      |
|         |вирішувались питання затвердження результатів звітного   |        |              |
|         |року та розподіл прибутку                                |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Kv_zbor |Кворум загальних зборів акціонерів, на яких              | Числове| 7 (3 знаки   |
|         |вирішувались питання затвердження результатів            |        |після крапки) |
|         |звітного року та розподіл прибутку (%)                   |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Q_zbor  |Питання порядку денного загальних зборів акціонерів,     |Текстове|     254      |
|         |на яких вирішувались питання затвердження результатів    |        |              |
|         |звітного року та розподіл прибутку                       |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Prim_zb |Примітки до інформації про загальні збори                |Текстове|     254      |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Dt_oblik |Дата обліку для виплати дивідендів (якщо вони будуть     |  Дата  |      8       |
|         |виплачуватись) за звітний рік                            |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Dt_div_n |Дата початку виплати дивідендів за звітний рік           |  Дата  |      8       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Dt_div_k |Дата закінчення виплати дивідендів за звітний рік        |  Дата  |      8       |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Prim_div |Примітки до інформації про виплату дивідендів за         |Текстове|     254      |
|         |звітний рік                                              |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Druk_nm |Найменування друкованого органу, у якому опубліковано    |Текстове|     100      |
|         |регулярну інформацію емітента                            |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Druk_ind |Підписний індекс друкованого органу, у якому опубліковано|Текстове|     10       |
|         |регулярну інформацію емітента                            |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
| Druk_dt |Дата публікації звіту (регулярної інформації) емітента в |  Дата  |      8       |
|         |друкованому органі                                       |        |              |
|---------+---------------------------------------------------------+--------+--------------|
|Prim_pbl |Примітки до інформації про публікацію звіту              |Текстове|     254      |
---------------------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 2. Структура файла "oblig_r.dbf". Інформація про облігації

---------------------------------------------------------------------------------------------
| Ім'я поля  |                   Найменування поля (зміст)          |Тип поля |  Розмір     |
|            |                                                      |         | (знаків)    |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|    Nn      |Службове поле                                         | Числове |    10       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
| Zvit_kv*   |Порядковий номер звітного кварталу                    | Числове |     1       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
| Zvit_god   |Рік, за який звітує емітент                           | Числове |     4       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
| E_EDRPOU   |Код за ЄДРПОУ емітента                                |Текстове |    10       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  Dt_obl    |Дата реєстрації випуску облігацій                     |  Дата   |     8       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  Ns_obl    |Номер свідоцтва про реєстрацію випуску облігацій      |Текстове |    20       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  Org_obl   |Орган, що зареєстрував випуск                         |Текстове |    100      |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  Dt_p_pr   |Дата початку виплати процентів за облігаціями         |  Дата   |     8       |
|            |(найближча за випуском)                               |         |             |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  Dt_z_pr   |Дата закінчення виплати процентів за облігаціями      |  Дата   |     8       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
| Dt_p_obl   |Дата погашення облігацій                              |  Дата   |     8       |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|  S_v_obl   |Сумарна вартість непогашених облігацій на кінець      | Числове |15 (3 знаки  |
|            |звітного періоду за номінальною вартістю (тис.грн.)   |         |після крапки)|
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
|    Adr     |Адреса, за якою звертатись за інформацією з питань    |Текстове |    100      |
|            |викупу, погашення або виплати процентів за            |         |             |
|            |облігаціями                                           |         |             |
|------------+------------------------------------------------------+---------+-------------|
| Prim_obl   |Примітки                                              |Текстове |    254      |
---------------------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 3. Структура файла "obslug_r.dbf". Інформація про юридичних осіб, послугами яких користується емітент

--------------------------------------------------------------------------------------------
| Ім'я поля|                   Найменування поля (зміст)             | Тип поля |  Розмір  |
|          |                                                         |          | (знаків) |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
|    Nn    |Службове поле                                            | Числове  |    10    |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| Zvit_kv* |Порядковий номер звітного кварталу                       |  Числове |     1    |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| Zvit_god |Рік, за який звітує емітент                              |  Числове |     4    |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| E_EDRPOU |Код за ЄДРПОУ емітента                                   | Текстове |    10    |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| KT_uosob |Код типу юридичної особи, послугами якої користується    | Текстове |     2    |
|          |емітент (категорії послуг), значення кодів наведено в    |          |          |
|          |таблиці 9                                                |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
|  T_uosob |Тип юридичної особи, послугами якої користується емітент | Текстове |    120   |
|          |(категорія послуг). Значення поля наведено в таблиці 9   |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
|  N_uosob |Найменування юридичної особи, послугами якої користується| Текстове |    100   |
|          |емітент                                                  |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
|  K_uosob |Код за ЄДРПОУ юридичної особи, послугами якої            | Текстове |    10    |
|          |користується емітент                                     |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
|  A_uosob |Місцезнаходження юридичної особи, послугами якої         | Текстове |    100   |
|          |користується емітент                                     |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| No_uosob |Номер ліцензії (дозволу) або свідоцтва юридичної особи,  | Текстове |    20    |
|          |послугами якої користується емітент                      |          |          |
|----------+---------------------------------------------------------+----------+----------|
| Prim_obs |Примітки                                                 | Текстове |    254   |
--------------------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 4. Структура файла "fin_pr_r.dbf". Основні показники фінансово-господарської діяльності емітента - не банку

---------------------------------------------------------------------------------------------------
|Ім'я поля|                   Найменування поля (зміст)                    |Тип поля|   Розмір    |
|         |                                                                |        |  (знаків)   |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|    Nn   |Службове поле                                                   | Числове|     10      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Zvit_kv*|Порядковий номер звітного кварталу                              | Числове|      1      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Zvit_god|Рік, за який звітує емітент                                     | Числове|      4      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| E_EDRPOU|Код за ЄДРПОУ емітента                                          |Текстове|     10      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  S_akt_z|Усього активів (звітний період) (тис.грн.)                      | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  S_akt_p|Усього активів (попередній період) (тис.грн.)                   | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  N_akt_z|Необоротні активи (звітний період) (тис.грн.)                   | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  N_akt_p|Необоротні активи (попередній період) (тис.грн.)                | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  O_zas_z|Основні засоби (залишкова вартість) (звітний період) (тис.грн.) | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  O_zas_p|Основні засоби (залишкова вартість) (попередній період)         | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|         |                                                                |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Dfi_z |Довгострокові фінансові інвестиції (звітний період) (тис.грн.)  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Dfi_p |Довгострокові фінансові інвестиції (попередній період)          | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  O_akt_z|Оборотні активи (звітний період) (тис.грн.)                     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  O_akt_p|Оборотні активи (попередній період) (тис.грн.)                  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zap_z |Запаси (звітний період) (тис.грн.)                              | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zap_p |Запаси (попередній період) (тис.грн.)                           | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Sdz_z |Сумарна дебіторська заборгованість (звітний період) (тис.грн.)  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Sdz_p |Сумарна дебіторська заборгованість (попередній період)          | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Gk_z  |Грошові кошти та їх еквіваленти (звітний період) (тис.грн.)     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Gk_p  |Грошові кошти та їх еквіваленти (попередній період) (тис.грн.)  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Vk_z  |Власний капітал (звітний період) (тис.грн.)                     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Vk_p  |Власний капітал (попередній період) (тис.грн.)                  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Npr_z |Нерозподілений прибуток (непокритий збиток) (звітний період)    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Npr_p |Нерозподілений прибуток (непокритий збиток) (попередній період) | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zabv_z |Забезпечення наступних витрат і платежів (звітний період)       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zabv_p |Забезпечення наступних витрат і платежів (попередній період)    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Dzob_z |Довгострокові зобов'язання (звітний період) (тис.грн.)          | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Dzob_p |Довгострокові зобов'язання (попередній період) (тис.грн.)       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Pzob_z |Поточні зобов'язання (звітний період) (тис.грн.)                | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Pzob_p |Поточні зобов'язання (попередній період) (тис.грн.)             | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Drp_z |Дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт,       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |послуг) (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Drp_p |Дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт,       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |послуг) (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chdrp_z|Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт,| Числове| 15 (3 знаки |
|         |послуг) (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chdrp_p|Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт,| Числове| 15 (3 знаки |
|         |послуг) (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sob_pr_z|Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг)    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(звітний період) (тис.грн.)                                     |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sob_pr_p|Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг)    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(попередній період) (тис.грн.)                                  |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Find_z |Фінансові результати від звичайної діяльності (звітний період)  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Find_p |Фінансові результати від звичайної діяльності (попередній       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chpr_z |Чистий прибуток (збиток) (звітний період) (тис.грн.)            | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chpr_p |Чистий прибуток (збиток) (попередній період) (тис.грн.)         | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kvakt_z|Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (звітний   | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kvakt_p|Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (попередній| Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zsa_z |Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом| Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zsa_p |Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом| Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Svobl_z|Сума сплачених відсотків за облігаціями (звітний період)        | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Svobl_p|Сума сплачених відсотків за облігаціями (попередній період)     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kobl_z |Кількість облігацій, викуплених протягом періоду (звітний       | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kobl_p |Кількість облігацій, викуплених протягом періоду (попередній    | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zsobl_z|Загальна сума коштів, витрачених на викуп облігацій протягом    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zsobl_p|Загальна сума коштів, витрачених на викуп облігацій протягом    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kpra_z |Чисельність працівників на кінець періоду (звітний період)      | Числове|      8      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kpra_p |Чисельність працівників на кінець періоду (попередній період)   | Числове|      8      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Prim_fin|Примітки                                                        |Текстове|     254     |
---------------------------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 5. Структура файла "fn_bnk_r.dbf". Основні показники фінансово-господарської діяльності емітента - банку

---------------------------------------------------------------------------------------------------
|Ім'я поля|                  Найменування поля (зміст)                     |Тип поля|  Розмір     |
|         |                                                                |        |  (знаків)   |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|    Nn   |Службове поле                                                   | Числове|     10      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Zvit_kv*|Порядковий номер звітного кварталу                              | Числове|      1      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Zvit_god|Рік, за який звітує емітент                                     | Числове|      4      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| E_EDRPOU|Код за ЄДРПОУ емітента                                          |Текстове|     10      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukakt_z|Сукупні активи (звітний період) (тис.грн.)                      | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukakt_p|Сукупні активи (попередній період) (тис.грн.)                   | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Nk_nbu_z|Нетто: казначейські цінні папери та папери, емітовані НБУ       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(звітний період) (тис.грн.)                                     |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Nk_nbu_p|Нетто: казначейські цінні папери та папери, емітовані НБУ       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(попередній період) (тис.грн.)                                  |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Np_pro_z|Нетто: цінні папери в портфелі банку на продаж (звітний період) | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Np_pro_p|Нетто: цінні папери в портфелі банку на продаж (попередній      | Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Np_inv_z|Нетто: цінні папери в портфелі банку на інвестиції (звітний     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Np_inv_p|Нетто: цінні папери в портфелі банку на інвестиції (попередній  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Nz_na_z|Нетто: основні засоби та нематеріальні активи (звітний період)  | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Nz_na_p|Нетто: основні засоби та нематеріальні активи (попередній       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|         |                                                                |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukzob_z|Сукупні зобов'язання (звітний період) (тис.грн.)                | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukzob_p|Сукупні зобов'язання (попередній період) (тис.грн.)             | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Depkr_z|Депозити та кредити банків (звітний період) (тис.грн.)          | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Depkr_p|Депозити та кредити банків (попередній період) (тис.грн.)       | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kosht_z|Кошти клієнтів (звітний період) (тис.грн.)                      | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kosht_p|Кошти клієнтів (попередній період) (тис.грн.)                   | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Borgp_z|Боргові цінні папери, емітовані банком (звітний період)         | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Borgp_p|Боргові цінні папери, емітовані банком (попередній період)      | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukkap_z|Сукупний капітал (звітний період) (тис.грн.)                    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Sukkap_p|Сукупний капітал (попередній період) (тис.грн.)                 | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Nstk_z |Нетто: сплачений зареєстрований статутний капітал банку (звітний| Числове| 15 (3 знаки |
|         |період) (тис.грн.)                                              |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Nstk_p |Нетто: сплачений зареєстрований статутний капітал банку         | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(попередній період) (тис.грн.)                                  |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Dohid_z|Доходи (звітний період) (тис.грн.)                              | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Dohid_p|Доходи (попередній період) (тис.грн.)                           | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Vitrat_z|Витрати (звітний період) (тис.грн.)                             | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
| Vitrat_p|Витрати (попередній період) (тис.грн.)                          | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chpr_z |Чистий прибуток (збиток) (звітний період) (тис.грн.)            | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Chpr_p |Чистий прибуток (збиток) (попередній період) (тис.грн.)         | Числове| 15 (3 знаки |
|         |                                                                |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kvakt_z|Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (звітний   | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kvakt_p|Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (попередній| Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zsa_z |Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом| Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|   Zsa_p |Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом| Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Svobl_z|Сума сплачених відсотків за облігаціями (звітний період)        | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Svobl_p|Сума сплачених відсотків за облігаціями (попередній період)     | Числове| 15 (3 знаки |
|         |(тис.грн.)                                                      |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kobl_z |Кількість облігацій, викуплених протягом періоду (звітний       | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kobl_p |Кількість облігацій, викуплених протягом періоду (попередній    | Числове|     15      |
|         |період) (шт.)                                                   |        |             |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zsobl_z|Загальна сума коштів, витрачених на викуп облігацій протягом    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (звітний період) (тис.грн.)                             |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Zsobl_p|Загальна сума коштів, витрачених на викуп облігацій протягом    | Числове| 15 (3 знаки |
|         |періоду (попередній період) (тис.грн.)                          |        |після крапки)|
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kpra_z |Чисельність працівників на кінець періоду (звітний період)      | Числове|      8      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Kpra_p |Чисельність працівників на кінець періоду (попередній період)   | Числове|      8      |
|---------+----------------------------------------------------------------+--------+-------------|
|  Prim_fn|Примітки                                                        |Текстове|      254    |
---------------------------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 6. Структура файла "slug.dbf". Текстова частина звіту емітента

----------------------------------------------------------------------------------
|Ім'я поля|                   Найменування поля (зміст)      |Тип поля|  Розмір  |
|         |                                                  |        | (знаків) |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|   Nn    |Службове поле                                     |Числове |    10    |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|Zvit_kv* |Порядковий номер звітного кварталу                |Числове |    1     |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|Zvit_god |Рік, за який звітує емітент                       |Числове |    4     |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|E_EDRPOU |Код за ЄДРПОУ емітента                            |Текстове|    10    |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|Prim_aud |Підтвердження аудитором (аудиторською фірмою)     |  Memo  |   Файл   |
|         |річного балансу та довідки про фінансовий стан    |        |"slug.dbt"|
|         |(витяг з аудиторського висновку щодо              |        |          |
|         |підтвердження річної фінансової звітності)        |        |          |
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|Prim_zps |Інформація про зміни у складі службових осіб      |  Memo  |   Файл   |
|         |емітента                                          |        |"slug.dbt"|
|---------+--------------------------------------------------+--------+----------|
|Prim_dvc |Основні відомості про додатково випущені протягом |  Memo  |   Файл   |
|         |звітного року цінні папери                        |        |"slug.dbt"|
----------------------------------------------------------------------------------
* Для цілей річного звіту це поле не використовується (заноситься "0").

Таблиця 7. Перелік та коди за КОПФГ організаційно-правових форм господарювання в Україні*

------------------------------------------------------------------
|Код за КОПФГ|  Найменування організаційно-правової форми        |
|            |           господарювання в Україні                |
|------------+---------------------------------------------------|
|    100     |Індивідуальне підприємство                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    110     |Сімейне підприємство                               |
|------------+---------------------------------------------------|
|    120     |Приватне підприємство                              |
|------------+---------------------------------------------------|
|    130     |Колективне підприємство                            |
|------------+---------------------------------------------------|
|    140     |Державне підприємство                              |
|------------+---------------------------------------------------|
|    150     |Державне комунальне підприємство                   |
|------------+---------------------------------------------------|
|    160     |Спільне підприємство                               |
|------------+---------------------------------------------------|
|    170     |Підприємство, засноване на повній власності        |
|            |громадянина або юридичної особи іноземної держави  |
|------------+---------------------------------------------------|
|    180     |Кооператив                                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    190     |Орендне підприємство                               |
|------------+---------------------------------------------------|
|    200     |Селянське (фермерське) господарство                |
|------------+---------------------------------------------------|
|    210     |Споживче товариство                                |
|------------+---------------------------------------------------|
|    220     |Спілка споживчих товариств                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    231     |Відкрите акціонерне товариство                     |
|------------+---------------------------------------------------|
|    232     |Закрите акціонерне товариство                      |
|------------+---------------------------------------------------|
|    240     |Товариство з обмеженою відповідальністю            |
|------------+---------------------------------------------------|
|    250     |Товариство з додатковою відповідальністю           |
|------------+---------------------------------------------------|
|    260     |Повне товариство                                   |
|------------+---------------------------------------------------|
|    270     |Командитне товариство                              |
|------------+---------------------------------------------------|
|    280     |Асоціація                                          |
|------------+---------------------------------------------------|
|    290     |Корпорація                                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    300     |Консорціум                                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    310     |Концерн                                            |
|------------+---------------------------------------------------|
|    320     |Об'єднання                                         |
|------------+---------------------------------------------------|
|    330     |Дочірнє підприємство                               |
|------------+---------------------------------------------------|
|    340     |Підприємець                                        |
------------------------------------------------------------------
* Наведено коди, які застосовуються у цих Вимогах.

Таблиця 8. Перелік та коди територій (областей) України

-------------------------------------------------------------------------------
|Код території| Територія (область)     ||Код території|Територія (область)   |
|  за КОАТУУ  |                         ||  за КОАТУУ  |                      |
|-------------+-------------------------||-------------+----------------------|
|   01000     |Автономна Республіка Крим||    51000    |Одеська область       |
|   05000     |Вінницька область        ||    53000    |Полтавська область    |
|   07000     |Волинська область        ||    56000    |Рівненська область    |
|   12000     |Дніпропетровська область ||    59000    |Сумська область       |
|   14000     |Донецька область         ||    61000    |Тернопільська область |
|   18000     |Житомирська область      ||    63000    |Харківська область    |
|   21000     |Закарпатська область     ||    65000    |Херсонська область    |
|   23000     |Запорізька область       ||    68000    |Хмельницька область   |
|   26000     |Івано-Франківська область||    71000    |Черкаська область     |
|   32000     |Київська область         ||    73000    |Чернівецька область   |
|   35000     |Кіровоградська область   ||    74000    |Чернігівська область  |
|   44000     |Луганська область        ||    80000    |м. Київ               |
|   46000     |Львівська область        ||    85000    |м. Севастополь        |
|   48000     |Миколаївська область     ||             |                      |
-------------------------------------------------------------------------------

Таблиця 9. Перелік типів юридичних осіб, послугами яких користується емітент (категорій послуг)

------------------------------------------------------------------
|Код типу   |Найменування типу юридичної особи (категорії послуг)|
|юридичної  |                                                    |
|особи      |                                                    |
|(категорії |                                                    |
|послуг)    |                                                    |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  01       |Юридична особа, яка здійснює професійну депозитарну |
|           |діяльність з ведення реєстру власників іменних      |
|           |цінних паперів                                      |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  02       |Юридична особа, яка здійснює професійну депозитарну |
|           |діяльність зберігача                                |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  03       |Юридична особа, яка здійснює професійну депозитарну |
|           |діяльність депозитарію                              |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  04       |Емітент, який самостійно веде власний реєстр        |
|           |власників іменних цінних паперів                    |
|           |(емітент-реєстроутримувач)                          |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  05       |Торговець цінними паперами, з яким укладено договір |
|           |про розміщення випусків цінних паперів емітента     |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  06       |Юридична особа, уповноважена емітентом продавати    |
|           |(купувати) його цінні папери                        |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  07       |Юридична особа, уповноважена емітентом виплачувати  |
|           |дохід за його цінними паперами                      |
|-----------+----------------------------------------------------|
|  08       |Аудитор (аудиторська фірма), який надає аудиторські |
|           |послуги емітенту                                    |
------------------------------------------------------------------

Додаток 2
до Вимог до річного звіту
емітентів цінних паперів

Склад річного звіту емітента

                      Титульний аркуш звіту
Інформацію підтверджую, відомості, зазначені
в електронній формі, що додається, збігаються
з даними паперової форми звіту:
__Pos_dir______ __________ ________ Fio_podp _____________________
(посада)         (підпис)  (прізвище, ім'я, по батькові керівника)
                    М.П.
----------------------------------
|Дата          |Dat_podp         |
----------------------------------
Контактна особа з питань складеної інформації:
------------------------------------------------------------------
|Посада, підрозділ             |Pos_kont                         |
|------------------------------+---------------------------------|
|Прізвище, ім'я, по батькові   |Fio_kont                         |
|------------------------------+---------------------------------|
|Міжміський код, телефон, факс |Tel_kont                         |
|------------------------------+---------------------------------|
|E-mail                        |Mail_knt                         |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|                      Річний звіт емітента                      |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|Звітний період: |               Zvit_god    |    Рік            |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|Повне найменування емітента   |E_name                           |
------------------------------------------------------------------
          ----------------
          |Звіт прийнято:| ________   ___________________________
          ---------------- (підпис)   (прізвище, ім'я, по батькові
                                          працівника Комісії)
------------------------------------------------------------------
|Звіт зареєстровано за|             |Дата реєстрації|            |
|номером              |             |    звіту      |            |
----------------------+------------------------------------------|
|Примітки             |                                          |
|                     |                                          |
------------------------------------------------------------------
                     Інформація про емітента
------------------------------------------------------------------
|Повне найменування                     |E_name                  |
|---------------------------------------+------------------------|
|Код за ЄДРПОУ                          |E_EDRPOU                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Код організаційно-правової форми за    |KE_opf                  |
|КОФПГ                                  |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Організаційно-правова форма            |E_opf                   |
|---------------------------------------+------------------------|
|Номер свідоцтва про державну реєстрацію|Num_gos                 |
|---------------------------------------+------------------------|
|Дата видачі свідоцтва про державну     |Dat_gos                 |
|реєстрацію                             |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Код території за КОАТУУ                |E_KOATYY                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Територія (область)                    |E_obl                   |
|---------------------------------------+------------------------|
|Місцезнаходження (поштова адреса)      |E_address               |
|---------------------------------------+------------------------|
|Міжміський  |Kod_tel                   |Телефон  | E_phone      |
|код         |                          |         |              |
|------------+--------------------------+------------------------|
|E-mail      |E_mail                    |Факс      E_fax         |
|------------+---------------------------------------------------|
|www-адреса  |E_www                                              |
|------------+---------------------------------------------------|
|Основні види|      (код за КВЕД)       | (найменування виду     |
|діяльності: |                          |     діяльності)        |
|------------+--------------------------+------------------------|
|     1      |KVED1                     |KVED_nm1                |
|------------+--------------------------+------------------------|
|     2      |KVED2                     |KVED_nm2                |
|------------+--------------------------+------------------------|
|     3      |KVED3                     |KVED_nm3                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Статутний капітал (грн.)               |Statut                  |
|---------------------------------------+------------------------|
|Дата реєстрації випуску акцій          |Dt_stock                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Номер свідоцтва про реєстрацію випуску |Ns_stock                |
|акцій                                  |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Найменування органу, що зареєстрував   |Or_stock                |
|випуск акцій                           |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кількість простих іменних акцій (штук) |Sm_stock1               |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кількість простих акцій на пред'явника |Sm_stock2               |
|(штук)                                 |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кількість привілейованих іменних акцій |Sm_stock3               |
|(штук)                                 |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кількість привілейованих акцій на      |Sm_stock4               |
|пред'явника (штук)                     |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Форма випуску акцій                    |Fm_stock                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Номінальна вартість акції (грн.)       |Nv_stock                |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кількість акцій, що належать державі   |Kl_stock                |
|(штук)                                 |                        |
|---------------------------------------+------------------------|
|Примітки                               |Prim_uro                |
------------------------------------------------------------------
        Інформація про загальні збори акціонерів, на яких
   затверджувались підсумки звітного року та розподіл прибутку
------------------------------------------------------------------
|Дата проведення                        |Dt_zbor                 |
|---------------------------------------+------------------------|
|Місце проведення                       |Ms_zbor                 |
|---------------------------------------+------------------------|
|Кворум зборів* (%)                     |Kv_zbor                 |
|---------------------------------------+------------------------|
|Питання порядку денного                |Q_zbor                  |
|---------------------------------------+------------------------|
|Примітки                               |Prim_zb                 |
------------------------------------------------------------------
* У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства
                     Інформація про дивіденди
------------------------------------------------------------------
|Дата обліку для виплати дивідендів |Dt_oblik                    |
|(якщо вони будуть виплачуватись)   |                            |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Дата початку виплати дивідендів    |Dt_div_n                    |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Дата закінчення виплати дивідендів |Dt_div_k                    |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Примітки                           |Prim_div                    |
------------------------------------------------------------------
  Інформація про останню за часом публікацію інформації емітента
------------------------------------------------------------------
|Найменування друкованого органу    |Druk_nm                     |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Передплатний індекс                |Druk_ind                    |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Дата публікації                    |Druk_dt                     |
|-----------------------------------+----------------------------|
|Примітки                           |Prim_pbl                    |
------------------------------------------------------------------
                     Інформація про облігації
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
|Дата   |Номер     |Орган,  |Дата     |Дата      |Дата     |Сумарна вартість|Адреса, за якою|Примітки |
|реєст- |свідоцтва |що      |початку  |закінчення|погашення|непогашених     |звертатись за  |         |
|рації  |про       |зареєст-|виплати  |виплати   |         |облігацій на    |інформацією з  |         |
|випуску|реєстрацію|рував   |процентів|процентів |         |кінець звітного |питань викупу, |         |
|       |випуску   |випуск  |(най-    |          |         |періоду за      |погашення або  |         |
|       |          |        |ближча)  |          |         |номінальною     |виплати        |         |
|       |          |        |         |          |         |вартістю        |процентів за   |         |
|       |          |        |         |          |         |(тис.грн.)      |облігаціями    |         |
|-------+----------+--------+---------+----------+---------+----------------+---------------+---------|
|Dt_obl |Ns_obl    |Org_obl |Dt_p_pr  |Dt_z_pr   |Dt_p_obl |   S_v_obl      |      Adr      | Prim_obl|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
          Інформація про юридичних осіб, послугами яких
                       користується емітент
-----------------------------------------------------------------------------------------
|   Код типу    |Тип юридичної   | Найменування  | Код за |Місцезна-|Номер    |Примітки |
|юридичної особи|особи (категорія|               | ЄДРПОУ |ходження |ліцензії |         |
|  (категорії   |   послуг)      |               |        |         |(дозволу)|         |
|   послуг)     |                |               |        |         |         |         |
|---------------+----------------+---------------+--------+---------+---------+---------|
|   KT_uosob    |   T_uosob      |    N_uosob    | K_uosob| A_uosob |No_uosob |Prim_obs |
-----------------------------------------------------------------------------------------
       Основні показники фінансово-господарської діяльності
        емітента - не банку (довідка про фінансовий стан)
------------------------------------------------------------------
|         Найменування показника        |        Період          |
|                                       |------------------------|
|                                       | Звітний   | Попередній |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Усього активів (тис.грн.)              |  S_akt_z  |   S_akt_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Необоротні активи (тис.грн.)           |  N_akt_z  |   N_akt_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Основні засоби (залишкова вартість)    |  O_zas_z  |   O_zas_p  |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Довгострокові фінансові інвестиції     |  Dfi_z    |   Dfi_p    |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Оборотні активи (тис.грн.)             |  O_akt_z  |   O_akt_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Запаси (тис.грн.)                      |  Zap_z    |   Zap_p    |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сумарна дебіторська заборгованість     |  Sdz_z    |   Sdz_p    |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Грошові кошти та їх еквіваленти        |  Gk_z     |   Gk_p     |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Власний капітал (тис.грн.)             |  Vk_z     |   Vk_p     |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нерозподілений прибуток (непокритий    |  Npr_z    |   Npr_p    |
|збиток) (тис.грн.)                     |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Забезпечення наступних витрат і        |  Zabv_z   |   Zabv_p   |
|платежів (тис.грн.)                    |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Довгострокові зобов'язання (тис.грн.)  |  Dzob_z   |   Dzob_p   |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Поточні зобов'язання (тис.грн.)        |  Pzob_z   |   Pzob_p   |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Дохід (виручка) від реалізації         |  Drp_z    |   Drp_p    |
|продукції (товарів, робіт, послуг)     |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Чистий дохід (виручка) від реалізації  |  Chdrp_z  |   Chdrp_p  |
|продукції (товарів, робіт, послуг)     |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Собівартість реалізованої продукції    |  Sob_pr_z |   Sob_pr_p |
|(товарів, робіт, послуг) (тис.грн.)    |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Фінансові результати від звичайної     |  Find_z   |   Find_p   |
|діяльності (тис.грн.)                  |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Чистий прибуток (збиток) (тис.грн.)    |  Chpr_z   |   Chpr_p   |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Кількість власних акцій, викуплених    |  Kvakt_z  |   Kvakt_p  |
|протягом періоду (шт.)                 |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Загальна сума коштів, витрачених на    |  Zsa_z    |   Zsa_p    |
|викуп власних акцій протягом періоду   |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сума сплачених відсотків за облігаціями|  Svobl_z  |   Svobl_p  |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Кількість облігацій, викуплених        |  Kobl_z   |   Kobl_p   |
|протягом періоду (шт.)                 |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Загальна сума коштів, витрачених на    |  Zsobl_z  |   Zsobl_p  |
|викуп облігацій протягом періоду       |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Чисельність працівників на кінець      |  Kpra_z   |   Kpra_p   |
|звітного періоду (осіб)                |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Примітки                               |  Prim_fin |            |
------------------------------------------------------------------
       Основні показники фінансово-господарської діяльності
          емітента - банку (довідка про фінансовий стан)
------------------------------------------------------------------
|         Найменування показника        |        Період          |
|                                       |------------------------|
|                                       | Звітний   | Попередній |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сукупні активи (тис.грн.)              |  Sukakt_z |   Sukakt_p |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нетто: казначейські цінні папери та    |  Nk_nbu_z |   Nk_nbu_p |
|папери, емітовані НБУ (тис.грн.)       |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нетто: цінні папери в портфелі банку   |  Np_pro_z |   Np_pro_p |
|на продаж (тис.грн.)                   |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нетто: цінні папери в портфелі банку   |  Np_inv_z |   Np_inv_p |
|на інвестиції (тис.грн.)               |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нетто: основні засоби та нематеріальні |  Nz_na_z  |   Nz_na_p  |
|активи (тис.грн.)                      |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сукупні зобов'язання (тис.грн.)        |  Sukzob_z |   Sukzob_p |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Депозити та кредити банків (тис.грн.)  |  Depkr_z  |   Depkr_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Кошти клієнтів (тис.грн.)              |  Kosht_z  |   Kosht_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Боргові цінні папери, емітовані банком |  Borgp_z  |   Borgp_p  |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сукупний капітал (тис.грн.)            |  Sukkap_z |   Sukkap_p |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Нетто: сплачений зареєстрований        |  Nstk_z   |   Nstk_p   |
|статутний капітал банка (тис.грн.)     |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Доходи (тис.грн.)                      |  Dohid_z  |   Dohid_p  |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Витрати (тис.грн.)                     |  Vitrat_z |   Vitrat_p |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Чистий прибуток (збиток) (тис.грн.)    |  Chpr_z   |   Chpr_p   |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Кількість власних акцій, викуплених    |  Kvakt_z  |   Kvakt_p  |
|протягом періоду (шт.)                 |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Загальна сума коштів, витрачених на    |  Zsa_z    |   Zsa_p    |
|викуп власних акцій протягом періоду   |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Сума сплачених відсотків за облігаціями|  Svobl_z  |   Svobl_p  |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Кількість облігацій, викуплених        |  Kobl_z   |   Kobl_p   |
|протягом періоду (шт.)                 |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Загальна сума коштів, витрачених на    |  Zsobl_z  |   Zsobl_p  |
|викуп облігацій протягом періоду       |           |            |
|(тис.грн.)                             |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Чисельність працівників на кінець      |  Kpra_z   |   Kpra_p   |
|звітного періоду (осіб)                |           |            |
|---------------------------------------+-----------+------------|
|Примітки                               |  Prim_fn  |            |
------------------------------------------------------------------
( Виправлення внесені згідно з додатковою інформацією "Офіційного вісника" N 24, 2002 р. )