УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ
Р І Ш Е Н Н Я
N 116 від 18.06.99
м.Київ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 липня 1999 р.
за N 471/3764
( Рішення втратило чинність на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1450 (z0879-10) від 14.09.2010 )

Про затвердження Порядку узяття на облік та зняття з обліку відособлених підрозділів реєстратора (відділень, філій або представництв) для здійснення ними діяльності щодо ведення реєстрів власників іменних цінних паперів

( Із змінами, внесеними згідно з Рішенням Держкомісціннихпаперів N 60 (z0318-01) від 14.03.2001 )
З метою удосконалення державного контролю за діяльністю з ведення реєстрів власників іменних цінних паперів реєстраторами при використанні ними відособлених підрозділів та відповідно до абзацу першого статті третьої Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні" (448/96-ВР) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Порядок узяття на облік та зняття з обліку відособлених підрозділів реєстратора (відділень, філій або представництв) для здійснення ними діяльності щодо ведення реєстрів власників іменних цінних паперів (далі - Порядок) (додається).
2. Управлінню нагляду за інфраструктурою ринку цінних паперів - забезпечити реєстрацію Порядку в Міністерстві юстиції України.
3. Рішення набуває чинності відповідно до чинного законодавства України.
4. Скасувати наказ Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 22.01.97 N 14 (v0014312-97) "Про затвердження інструктивного листа щодо взяття на облік Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку підпорядкованих підрозділів реєстратора для здійснення ними діяльності щодо ведення реєстрів власників іменних цінних паперів".
5. Керівнику прес-центру Шевкіній Л.В. - забезпечити опублікування цього рішення, відповідно до чинного законодавства.
6. Реєстраторам, які до набрання чинності цим Порядком перевели реєстраторську діяльність щодо окремих емітентів від відособлених підрозділів до себе, привести свою діяльність у відповідність до вимог п.4.2 Порядку. Термін приведення у відповідність та повідомлення територіальних управлінь - один місяць від дати набрання чинності цим Порядком.
7. Реєстраторам, які на момент набрання чинності цим Порядком мають у своєму складі відособлені підрозділи, діяльність щодо ведення реєстрів яких припинена, у термін не пізніше двох місяців від дати набуття чинності цим Порядком, зняти такі відособлені підрозділи з обліку в Комісії у встановленому Порядку.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Члена Комісії А.Т.Головка.
Голова Комісії
О.Мозговий
( Порядок узяття на облік та зняття з обліку відособлених підрозділів реєстратора (відділень, філій або представництв) для здійснення ними діяльності щодо ведення реєстрів власників іменних цінних паперів втратив чинність на підставі Рішення Держкомісціннихпаперів N 60 (z0318-01) від 14.03.2001 )