УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
 

Про деякі питання ліцензування оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

 
( Указ не вступив в дію у зв'язку з відхиленням проекту Закону України про внесення змін до статті 15 Закону України "Про державне регулювання виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями і тютюновими виробами" згідно з Постановою ВР N 941-XIV (941-14) від 14.07.99 )
 
З метою збільшення надходжень до Державного бюджету України та відповідно до пункту 4 розділу XV "Перехідні положення" Конституції України (254к/96-ВР) постановляю:
 
1. Установити, що спеціальні дозволи (ліцензії) на право оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (далі - ліцензії) видаються Комітетом України з монополії на виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів на строк та в порядку, встановлені Законом України "Про державне регулювання виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами" (481/95-ВР) .
 
Плата за ліцензії, зазначені у частині першій цієї статті, справляється відповідно до законодавства та зараховується до Державного бюджету України (за винятком плати за ліцензії, які видаються в Автономній Республіці Крим, що зараховується до бюджету Автономної Республіки Крим).
 
2. Покласти на Кабінет Міністрів України надання офіційних роз'яснень щодо цього Указу.
 
3. Цей Указ набирає чинності в порядку, передбаченому пунктом 4 розділу XV "Перехідні положення" (254к/96-ВР) Конституції України.
 
 
Президент України Л.КУЧМА
 
м. Київ, 23 червня 1999 року N 712/99