КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 20 червня 2012 р. № 557
Київ

Про внесення зміни до пункту 9 Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва) або інвалідності особи рядового чи начальницького складу та інвалідності особи, звільненої із служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміну до пункту 9 Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва) або інвалідності особи рядового чи начальницького складу та інвалідності особи, звільненої із служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації (605-2008-п) , затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2008 р. № 605 (Офіційний вісник України, 2008 р., № 51, ст. 1681; 2009 р., № 3, ст. 81), виклавши його у такій редакції:
"9. Грошова допомога виплачується шляхом її перерахування уповноваженим органом на рахунок в установі банку, зазначений одержувачем виплати, або через касу уповноваженого органу в межах коштів, передбачених у державному бюджеті на відповідні цілі.
Виплата одноразової грошової допомоги здійснюється в порядку черговості відповідно до дати подання документів.".
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 24