КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 4 липня 2012 р. № 433-р Київ

Про реорганізацію навчальних закладів

1. Погодитися з пропозицією Міністерства культури та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо реорганізації:
Канівського училища культури і мистецтв шляхом приєднання до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з утворенням на базі Наукового центру шевченкознавчих досліджень зазначеного Університету Канівського гуманітарного інституту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького;
Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв шляхом приєднання до Київського національного університету культури і мистецтв з утворенням на базі зазначеного Університету структурного підрозділу.
Міністерству освіти і науки, молоді та спорту і Міністерству культури здійснити заходи, пов’язані з реорганізацією зазначених навчальних закладів, у межах відповідних бюджетних призначень.
2. Взяти до відома, що студенти реорганізованих згідно з цим розпорядженням навчальних закладів продовжують навчання відповідно в Канівському гуманітарному інституті Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Київському національному університеті культури і мистецтв.
Прем'єр-міністр України М.АЗАРОВ Інд. 70