УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР АДАПТАЦІЇ
ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЗВІЛЬНЕНИХ У ЗАПАС АБО ВІДСТАВКУ,
ТА КОНВЕРСІЇ КОЛИШНІХ ВІЙСЬКОВИХ ОБ'ЄКТІВ
Н А К А З
01.03.2004 N 17/5/30
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
1 березня 2004 р.
за N 262/8861
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства юстиції N 1102/5/368 (z0913-13) від 06.06.2013 )

Про затвердження Порядку передання органами державної виконавчої служби майна, конфіскованого за рішенням суду, Національному координаційному центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів

Відповідно до Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 N 985 (985-2002-п) (із змінами і доповненнями), та з метою врегулювання механізму передання майна для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку, на виконання Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.99 N 114 (114-99-п) , НАКАЗУЄМО:
1. Затвердити Порядок передання органами державної виконавчої служби майна, конфіскованого за рішенням суду, Національному координаційному центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів (додається).
2. Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (С.В.Захарченко), Управлінню з питань забезпечення житлом та капітального будівництва Національного координаційного центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів (Л.М.Стеценко):
2.1. Довести наказ до відома начальника Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальників обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь юстиції, Управління з питань забезпечення житлом та капітального будівництва Національного координаційного центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів, уповноваженого Національного координаційного центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів - Державне підприємство "Укрконверсбуд" і забезпечити належне його виконання.
2.2. Подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України відповідно до Указу Президента України від 03.10.92 N 493 (493/92) "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади" (із змінами і доповненнями).
2.3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра юстиції України М.М.Шупеню та заступника Голови Національного координаційного центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів І.Ю.Савлова.
Міністр юстиції України
Голова національного
координаційного центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас
або відставку, та конвенсії
колишніх військових об'єктів
О.В.Лавринович
О.С.Шикалов

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства юстиції
України,
Національного
координаційного центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
01.03.2004  N 17/5/30
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
1 березня 2004 р.
за N 262/8861

ПОРЯДОК

передання органами державної виконавчої служби майна, конфіскованого за рішенням суду, Національному координаційному центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів

1. Цей Порядок розроблено відповідно до Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 N 985 (985-2002-п) (із змінами і доповненнями) (далі - Порядок), та з метою врегулювання механізму передання майна для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку, на виконання Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.99 N 114 (114-99-п) .
2. Національному координаційному центру адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об'єктів (далі - Національний координаційний центр) передаються транспортні засоби та інші самохідні машини і механізми, спеціальна техніка, обладнання, пристрої, будівельні матеріали (далі - майно), не реалізовані відповідно до Порядку (985-2002-п) , для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку.
3. Департамент державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (далі - Департамент) та відділи державної виконавчої служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь юстиції (далі - Регіональний відділ) призначають осіб, які відповідальні за взаємодію з Національним координаційним центром.
4. Районні, міські (міст обласного значення), районні в містах відділи державної виконавчої служби надають до відповідного Регіонального відділу необхідні відомості щодо майна, яке підлягає переданню Національному координаційному центру (додаток 1).
Відділ примусового виконання рішень Департаменту та підрозділи примусового виконання рішень Регіональних відділів надають вищевказані відомості, відповідно, особам Департаменту та Регіональних відділів, відповідальним за взаємодію з Національним координаційним центром.
Надання відомостей здійснюється до 10-го числа кожного місяця.
5. Національним координаційним центром призначається уповноважена особа, відповідальна за своєчасне отримання відомостей від Департаменту та Регіональних відділів, їх обробку, подання заявки та супроводження передання майна від органів державної виконавчої служби.
6. Департамент, Регіональні відділи та Національний координаційний центр інформують одне одного про призначення відповідальних осіб з наданням копій наказів про призначення.
7. З метою визначення переліку, кількості та якості майна, яке передаватиметься Національному координаційному центру для використання у будівництві житла, уповноважена особа цього Центру отримує від Департаменту та Регіональних відділів відомості, зазначені в додатку 1 до пункту 4 цього Порядку.
Надання відомостей Національному координаційному центру здійснюється до 15-го числа кожного місяця.
8. Документи, які містять відомості про майно, вручаються під підпис уповноваженій особі Національного координаційного центру або надсилаються рекомендованим листом, у якому зазначений перелік документів, з повідомленням про вручення. Датою передавання відомостей вважається дата вручення.
9. Департамент та Регіональні відділи один раз на місяць забезпечують уповноваженій особі Національного координаційного центру доступ до майна, яке міститься в органах державної виконавчої служби, для здійснення його огляду та дослідження, у тому числі визначення його якісних характеристик.
10. На підставі отриманих від Департаменту та Регіональних відділів відомостей та здійсненого огляду уповноваженою особою Національного координаційного центру формується заявка на майно, яке підлягає переданню Національному координаційному центру (додаток 2) для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку.
11. Заявка подається уповноваженою особою Національного координаційного центру до Департаменту та Регіонального відділу в 10-денний строк від дати передання відомостей про майно.
12. Передання майна Національному координаційному центру для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку, здійснюється за актом приймання-передачі майна Національному координаційному центру (додаток 3) комісією, яка утворюється з числа представників органу державної виконавчої служби, митного органу, органу державної податкової служби, фінансового органу та Національного координаційного центру протягом п'яти робочих днів від дати надходження відповідної заявки.
13. Акт приймання-передачі майна Національному координаційному центру складається у двох примірниках, підписується членами комісії та протягом трьох робочих днів від дати складання затверджується керівником органу державної виконавчої служби та Головою Національного координаційного центру або його заступником.
14. Передання майна Національному координаційному центру для безпосереднього використання у будівництві житла військовослужбовцям, звільненим у запас або відставку, за актом приймання-передачі є підставою для закінчення виконавчого провадження на підставі пункту 8 частини першої статті 37 Закону України "Про виконавче провадження" (606-14) .
15. Директор Департаменту, начальник Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальники обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь юстиції, Голова Національного координаційного центру відповідно до покладених на них завдань:
забезпечують ведення обліку та контроль щодо переданого та отриманого майна;
забезпечують щоквартальне, до 5-го числа місяця, наступного за звітним періодом, звірення органами державної виконавчої служби та Національним координаційним центром інформації щодо переданого майна за наростаючим підсумком. За результатами звірення складається акт звірення майна, переданого органами державної виконавчої служби Національному координаційному центру (додаток 4), який підписується посадовими особами, що проводили звірку, та затверджується керівником відповідного органу державної виконавчої служби та Головою Національного координаційного центру або його заступником.
Посадові особи Департаменту, Регіональних відділів та Національного координаційного центру до 15-го числа місяця, наступного за звітним кварталом, узагальнюють інформацію щодо майна, яке передано Національному координаційному центру, за формами, наведеними в додатку 5 та додатку 6.
Узагальнена інформація разом з актами звірення майна, переданого органами державної виконавчої служби Національному координаційному центру до 20-го числа місяця, наступного за звітним кварталом, передається Регіональними відділами до Департаменту та уповноваженою особою до Національного координаційного центру.
В.о. директора Департаменту
державної виконавчої служби
Заступник Голови Національного
координаційного центру адаптації
військовослужбовців, звільнених
у запас або відставку, та
конверсії колишніх військових
об'єктів
О.Р.Кузь
І.Ю.Савлов

Додаток 1
до п.4 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
 Кому подаються відомості ______________________
 _______________________________________________
       (найменування та адреса одержувача)
 _______________________________________________
          (найменування органу державної
 _______________________________________________
                виконавчої служби)
 Місто (район) _________________________________
 Область _______________________________________

ВІДОМОСТІ

щодо майна, яке підлягає переданню Національному координаційному центру

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Номер  |  Дата, |Найменування|Кіль-|Оди- |  Сума вартості   | Сума вартості  |  Сума вартості   |Примітка|
|з/п|виконав-|серія та|   майна    |кість|ниця |майна, переданого |  майна в разі  |  майна, за якою  |        |
|   |  чого  |  номер |            |     |вимі-| митними органами |   проведення   | передаватиметься |        |
|   |докумен-|  акта  |            |     | ру  |органам державної |   переоцінки   |  майно органами  |        |
|   |та, дата| опису й|            |     |     |виконавчої служби,|                |    державної     |        |
|   | видачі | арешту |            |     |     |   за оцінкою,    |                |виконавчої служби |        |
|   |та яким |  майна |            |     |     |зазначеною в акті |                |  Національному   |        |
|   | судом  |        |            |     |     |  опису й арешту  |                | координаційному  |        |
|   | видано |        |            |     |     |      майна       |                |      центру      |        |
|   |        |        |            |     |     |------------------+----------------+------------------|        |
|   |        |        |            |     |     |ціна за |  сума   |ціна за|  сума  | ціна за |  сума  |        |
|   |        |        |            |     |     |одиницю |вартості |одиницю|вартості| одиницю |вартості|        |
|   |        |        |            |     |     |(грн.)  |  майна  |(грн.) |  майна | (грн.)  |  майна |        |
|   |        |        |            |     |     |        | (грн.)  |       | (грн.) |         | (грн.) |        |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
| 1 |   2    |    3   |     4      |  5  |  6  |   7    |    8    |   9   |   10   |   11    |   12   |   13   |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
|   |        |        |            |     |     |        |         |       |        |         |        |        |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник органу державної
 виконавчої служби
 ______________    _________    (____________________________)
 (найменування)     (підпис)              (П.І.Б.)

Додаток 2
до п.10 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
 Кому подається заявка _________________________
 _______________________________________________
      (найменування та адреса одержувача)

ЗАЯВКА

на майно, яке підлягає переданню Національному координаційному центру

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Номер  |  Дата, |Найменування|Кіль-| Оди-|  Сума вартості   | Сума вартості  |  Сума вартості  |Примітка|
|з/п|виконав-|серія та|   майна    |кість|ниця |майна, переданого |  майна в разі  |  майна, за якою |        |
|   |  чого  |  номер |            |     |вимі-| митними органами |   проведення   | передаватиметься|        |
|   |докумен-|  акта  |            |     | ру  |органам державної |   переоцінки   |  майно органами |        |
|   |та, дата| опису й|            |     |     |виконавчої служби,|                |    державної    |        |
|   | видачі | арешту |            |     |     |   за оцінкою,    |                |виконавчої служби|        |
|   |та яким |  майна |            |     |     |зазначеною в акті |                |  Національному  |        |
|   | судом  |        |            |     |     |  опису й арешту  |                | координаційному |        |
|   | видано |        |            |     |     |      майна       |                |      центру     |        |
|   |        |        |            |     |     |------------------+----------------+-----------------|        |
|   |        |        |            |     |     | ціна за |  сума  |ціна за|  сума  | ціна за|  сума  |        |
|   |        |        |            |     |     | одиницю |вартості|одиницю|вартості| одиницю|вартості|        |
|   |        |        |            |     |     | (грн.)  |  майна |(грн.) |  майна | (грн.) |  майна |        |
|   |        |        |            |     |     |         | (грн.) |       | (грн.) |        | (грн.) |        |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+---------+--------+-------+--------+--------+--------+--------|
| 1 |   2    |    3   |      4     |  5  |  6  |    7    |    8   |   9   |   10   |   11   |   12   |   13   |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+---------+--------+-------+--------+--------+--------+--------|
|   |        |        |            |     |     |         |        |       |        |        |        |        |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 __________________________________    __________   (____________)
 (найменування уповноваженої особи)     (підпис)       (П.І.Б.)

Додаток 3
до п.12 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
      ЗАТВЕРДЖУЮ                      ЗАТВЕРДЖУЮ
      Керівник органу державної       Голова Національного
      виконавчої служби               координаційного центру
      ___________________________     ___________________________
      ___________________________     ___________________________
      "____" _________ 2____ року     "____" _________ 2____ року

АКТ N ________

приймання-передачі майна Національному координаційному центру "____"____________ 2_____ року

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Номер  |  Дата, |Найменування|Кіль-|Оди- |  Сума вартості   | Сума вартості  |  Сума вартості   |Примітка|
|з/п|виконав-|серія та|   майна    |кість|ниця |майна, переданого |  майна в разі  |  майна, за якою  |        |
|   |  чого  |  номер |            |     |вимі-| митними органами |   проведення   | передаватиметься |        |
|   |докумен-|  акта  |            |     | ру  |органам державної |   переоцінки   |  майно органами  |        |
|   |та, дата| опису й|            |     |     |виконавчої служби,|                |    державної     |        |
|   | видачі | арешту |            |     |     |   за оцінкою,    |                |виконавчої служби |        |
|   |та яким |  майна |            |     |     |зазначеною в акті |                |  Національному   |        |
|   | судом  |        |            |     |     |  опису й арешту  |                | координаційному  |        |
|   | видано |        |            |     |     |      майна       |                |      центру      |        |
|   |        |        |            |     |     |------------------+----------------+------------------|        |
|   |        |        |            |     |     |ціна за |  сума   |ціна за|  сума  | ціна за |  сума  |        |
|   |        |        |            |     |     |одиницю |вартості |одиницю|вартості| одиницю |вартості|        |
|   |        |        |            |     |     |(грн.)  |  майна  |(грн.) |  майна | (грн.)  |  майна |        |
|   |        |        |            |     |     |        | (грн.)  |       | (грн.) |         | (грн.) |        |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
| 1 |   2    |    3   |     4      |  5  |  6  |   7    |    8    |   9   |   10   |   11    |   12   |   13   |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
|   |        |        |            |     |     |        |         |       |        |         |        |        |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Акт складено у __________ примірниках по _____ стор.
 _____________________________      ________      (______________)
 (представник органу державної      (підпис)          (П.І.Б.)
      виконавчої служби)
 _____________________________      ________      (______________)
 (представник митного органу)       (підпис)          (П.І.Б.)
 _____________________________      ________      (______________)
 (представник органу державної      (підпис)          (П.І.Б.)
      податкової служби)
 ________________________________   ________       (_____________)
 (представник фінансового органу)   (підпис)          (П.І.Б.)
 _____________________________      ________       (_____________)
 (представник Національного         (підпис)          (П.І.Б.)
   координаційного центру)

Додаток 4
до п.15 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
      ЗАТВЕРДЖУЮ                      ЗАТВЕРДЖУЮ
      Керівник органу державної       Голова Національного
      виконавчої служби               координаційного центру
      ___________________________     ___________________________
      ___________________________     ___________________________
      "____" _________ 2____ року     "____" _________ 2____ року

АКТ N ________

звірення майна, переданого органами державної виконавчої служби Національному координаційному центру

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Номер  |  Дата, |Найменування|Кіль-|Оди- |  Сума вартості   | Сума вартості  |  Сума вартості   |Примітка|
|з/п|виконав-|серія та|   майна    |кість|ниця |майна, переданого |  майна в разі  |  майна, за якою  |        |
|   |  чого  |  номер |            |     |вимі-| митними органами |   проведення   | передаватиметься |        |
|   |докумен-|  акта  |            |     | ру  |органам державної |   переоцінки   |  майно органами  |        |
|   |та, дата| опису й|            |     |     |виконавчої служби,|                |    державної     |        |
|   | видачі | арешту |            |     |     |   за оцінкою,    |                |виконавчої служби |        |
|   |та яким |  майна |            |     |     |зазначеною в акті |                |  Національному   |        |
|   | судом  |        |            |     |     |  опису й арешту  |                | координаційному  |        |
|   | видано |        |            |     |     |      майна       |                |      центру      |        |
|   |        |        |            |     |     |------------------+----------------+------------------|        |
|   |        |        |            |     |     |ціна за |  сума   |ціна за|  сума  | ціна за |  сума  |        |
|   |        |        |            |     |     |одиницю |вартості |одиницю|вартості| одиницю |вартості|        |
|   |        |        |            |     |     |(грн.)  |  майна  |(грн.) |  майна | (грн.)  |  майна |        |
|   |        |        |            |     |     |        | (грн.)  |       | (грн.) |         | (грн.) |        |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
| 1 |   2    |    3   |     4      |  5  |  6  |   7    |    8    |   9   |   10   |   11    |   12   |   13   |
|---+--------+--------+------------+-----+-----+--------+---------+-------+--------+---------+--------+--------|
|   |        |        |            |     |     |        |         |       |        |         |        |        |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Посадова особа органу державної     Уповноважена особа
 виконавчої служби _____________     Національного координаційного
 _______________________________     центру ______________________
 _______________________________     _____________________________
         (найменування)              _____________________________
 _____________   _______________             (найменування)
   (підпис)         (П.І.Б.)         _____________   _____________
 "____" ____________ 2_____ року       (підпис)         (П.І.Б.)
                                     "____" __________ 2_____ року

Додаток 5
до п.15 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів
 Кому подається інформація _____________________
 _______________________________________________
       (найменування та адреса одержувача)
 Орган державної виконавчої служби _____________
 _______________________________________________
                (найменування)
 Місто (район) __________________________________
 Область _______________________________________

ІНФОРМАЦІЯ

щодо майна, яке передано Національному координаційному центру

               за _____________ квартал 2_____ року
                    (літерами)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N |       Показники        |  Сума вартості майна,  |Сума вартості майна в |Сума вартості майна, за |Примітка |
|з/п|                        |   переданого митними   |   разі проведення    |  якою передано майно   |         |
|   |                        |    органами органам    |      переоцінки      |   органами державної   |         |
|   |                        |  державної виконавчої  |                      |   виконавчої служби    |         |
|   |                        |  служби, за оцінкою,   |                      |     Національному      |         |
|   |                        |зазначеною в акті опису |                      | координаційному центру |         |
|   |                        |     й арешту майна     |                      |                        |         |
|   |                        |------------------------+----------------------+------------------------|         |
|   |                        |  ціна за  |    сума    | ціна за |    сума    |  ціна за  |    сума    |         |
|   |                        |  одиницю  |  вартості  | одиницю |  вартості  |  одиницю  |  вартості  |         |
|   |                        |   (грн.)  |майна (грн.)|  (грн.) |майна (грн.)|   (грн.)  |майна (грн.)|         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 1 |           2            |     3     |     4      |    5    |     6      |     7     |     8      |    9    |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 1 |На початок звітного року|           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 2 |На початок звітного     |           |            |         |            |           |            |         |
|   |періоду                 |           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 3 |На кінець звітного      |           |            |         |            |           |            |         |
|   |періоду                 |           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 4 |Усього (сума 1-го та    |           |            |         |            |           |            |         |
|   |3-го рядків)            |           |            |         |            |           |            |         |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Керівник органу державної
 виконавчої служби
 ______________    _________    (____________________________)
 (найменування)     (підпис)              (П.І.Б.)

Додаток 6
до п.15 Порядку передання
органами державної
виконавчої служби майна,
конфіскованого за рішенням
суду, Національному
координаційному центру
адаптації
військовослужбовців,
звільнених у запас або
відставку, та конверсії
колишніх військових об'єктів

ІНФОРМАЦІЯ

щодо майна, яке передано Національному координаційному центру

               за _____________ квартал 2_____ року
                    (літерами)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| N |       Показники        |  Сума вартості майна,  |Сума вартості майна в |Сума вартості майна, за |Примітка |
|з/п|                        |   переданого митними   |   разі проведення    |  якою передано майно   |         |
|   |                        |    органами органам    |      переоцінки      |   органами державної   |         |
|   |                        |  державної виконавчої  |                      |   виконавчої служби    |         |
|   |                        |  служби, за оцінкою,   |                      |     Національному      |         |
|   |                        |зазначеною в акті опису |                      | координаційному центру |         |
|   |                        |     й арешту майна     |                      |                        |         |
|   |                        |------------------------+----------------------+------------------------|         |
|   |                        |  ціна за  |    сума    | ціна за |    сума    |  ціна за  |    сума    |         |
|   |                        |  одиницю  |  вартості  | одиницю |  вартості  |  одиницю  |  вартості  |         |
|   |                        |   (грн.)  |майна (грн.)|  (грн.) |майна (грн.)|   (грн.)  |майна (грн.)|         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 1 |           2            |     3     |     4      |    5    |     6      |     7     |     8      |    9    |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 1 |На початок звітного року|           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 2 |На початок звітного     |           |            |         |            |           |            |         |
|   |періоду                 |           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 3 |На кінець звітного      |           |            |         |            |           |            |         |
|   |періоду                 |           |            |         |            |           |            |         |
|---+------------------------+-----------+------------+---------+------------+-----------+------------+---------|
| 4 |Усього (сума 1-го та    |           |            |         |            |           |            |         |
|   |3-го рядків)            |           |            |         |            |           |            |         |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Уповноважена особа
 Національного
 координаційного центру
 ______________    _________    (____________________________)
 (найменування)     (підпис)              (П.І.Б.)