КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 26 червня 2013 р. № 465-р
Київ

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Відповідно до статей 92, 123 і 149 Земельного кодексу України (2768-14) надати Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності загальною площею 45,87 гектара, розташованих на території Дніпропетровського району Дніпропетровської області, з подальшим наданням їх зазначеній Службі у постійне користування для будівництва та обслуговування автомобільної дороги Знам’янка - Луганськ - Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпропетровськ і Донецьк) на ділянці обходу м. Дніпропетровська від автодороги Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя до межі м. Дніпропетровська згідно з додатком.
Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області відповідно до законодавства передбачити у зазначеному проекті землеустрою розрахунок збитків, що будуть завдані землекористувачам внаслідок вилучення земельних ділянок.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70
Додаток 
до розпорядження Кабінету Міністрів України 
від 26 червня 2013 р. № 465-р

ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ,

розташовані на території Дніпропетровського району Дніпропетровської області, на які Службі автомобільних доріг у Дніпропетровській області надається дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо їх відведення для будівництва та обслуговування автомобільної дороги Знам’янка - Луганськ - Ізварине (на м. Волгоград через мм. Дніпропетровськ і Донецьк) на ділянці обходу м. Дніпропетровська від автодороги Бориспіль - Дніпропетровськ - Запоріжжя до межі м. Дніпропетровська

Площа земельної ділянки, гектарів
З яких земель вилучається земельна ділянка
Умови надання
Усього - 45,87 у тому числі:
35,73
землі сільськогосподарського призначення (рілля), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"
у постійне користування
8,48
землі сільськогосподарського призначення (багаторічні насадження (сади), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"
-"-
0,56
ліси (полезахисні лісові смуги), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дослідне господарство "Дніпро" Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України"
-"-
1,1
землі лісогосподарського призначення (ліси), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Дніпропетровське лісове господарство"
-"-