УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
30.01.2006 N 14
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 лютого 2006 р.
за N 122/11996
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державної інспекції ядерного регулювання N 88 (z1484-13) від 09.08.2013 )

Про встановлення відомчих заохочувальних відзнак Держатомрегулювання України

Відповідно до Указів Президента України від 18 листопада 1996 року N 1094 (1094/96) "Про відомчі заохочувальні відзнаки", від 13 лютого 1997 року N 134 (134/97) "Про Примірне положення про відомчі заохочувальні відзнаки" та від 27 серпня 2004 року N 1011 (1011/2004, 1011а/2004) "Про символіку Державного комітету ядерного регулювання України", з метою впровадження додаткових заходів щодо нагородження осіб за значні досягнення при реалізації державної політики у сфері використання ядерної енергії НАКАЗУЮ:
1. Установити відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання України:
Грамота Державного комітету ядерного регулювання України;
Почесна грамота Державного комітету ядерного регулювання України "За досягнення у сфері забезпечення ядерної та радіаційної безпеки в Україні" та нагрудний знак до неї.
2. Затвердити положення про зазначені заохочувальні відзнаки ( додаються (z0123-06) ) .
3. Юридичному відділу (В.Матвєєва) у п'ятиденний термін після підписання цього наказу забезпечити його подання на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
4. Керівникам структурних підрозділів Держатомрегулювання України та підприємств, які належать до сфери його управління, довести зміст зазначених положень до відома співробітників.
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Голова Атомпрофспілки України
О.А.Миколайчук
О.Юркін

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
ядерного регулювання України
30.01.2006  N 14
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 лютого 2006 р.
за N 122/11996

ПОЛОЖЕННЯ

про Грамоту Державного комітету ядерного регулювання України

1. Грамота Державного комітету ядерного регулювання України (далі - Грамота) є відомчою заохочувальною відзнакою Державного комітету ядерного регулювання України (далі - Держатомрегулювання).
2. Грамотою нагороджуються працівники Держатомрегулювання та підприємств, які належать до сфери його управління, за зразкове виконання трудових обов'язків, проявлену ініціативу, творчий підхід, високу результативність і продуктивність праці. Грамотою можуть нагороджуватися інші особи, включаючи іноземців, які зробили значний внесок у забезпечення радіаційної безпеки та безпеки використання ядерної енергії в Україні.
3. Подання про нагородження Грамотою подається на ім'я Голови Держатомрегулювання заступниками Голови за клопотанням керівників структурних підрозділів, керівників підприємств або інших установ, у яких працює представлений до нагородження. У поданні обов'язково вказуються заслуги працівника, що стали підставою для порушення клопотання.
До подання додається біографічна довідка працівника, який представляється до нагородження. Подання містить характеристику трудової діяльності працівника за весь час роботи у відповідному органі, а також дані про конкретні значні трудові досягнення.
4. Рішення про нагородження Грамотою приймається Головою Держатомрегулювання.
5. Про нагородження Грамотою працівників Держатомрегулювання та інших осіб видається наказ Держатомрегулювання.
6. Вручення Грамоти проводиться в урочистій обстановці Головою Держатомрегулювання або, за його дорученням, заступниками Голови Держатомрегулювання.
Нагородженому вручається Грамота за підписом Голови Держатомрегулювання.
Вручення Грамоти доцільно приурочувати до загальнодержавних, галузевих професійних свят, ювілейних дат працівників, підприємств, установ та організацій.
7. У зв'язку з нагородженням Грамотою може виплачуватись грошова винагорода в розмірі:
одного місячного посадового окладу - для працівників центрального апарату Держатомрегулювання;
п'ятдесяти відсотків місячного посадового окладу - для працівників Державних інспекцій на майданчиках АЕС.
Зазначена винагорода працівникам Держатомрегулювання виплачується за рахунок та в межах фонду преміювання та економії фонду заробітної плати при наявності коштів на зазначену винагороду.
Іншим особам, включаючи іноземців, винагорода не виплачується.
8. У трудовій книжці особи, яка нагороджена Грамотою, робиться відповідний запис із зазначенням дати та номера наказу.
9. Підготовка проекту наказу, а також облік та реєстрація відзначених здійснюються кадровою службою Держатомрегулювання.
10. Держатомрегулювання має пропагувати досягнення працівників, нагороджених Грамотою, у тому числі в засобах масової інформації.
11. Повторне нагородження Грамотою може бути не раніше ніж через рік.
Начальник
Відділу кадрів
О.В.Корнієвська