12.12.2007 N 357
|
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4894:2007|Риба та рибні продукти. Фотометричний метод |
| |визначення гістаміну |
| |- Вперше |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4895:2007|Риба та рибні продукти. Метод бактеріоскопічного |
| |оцінювання |
| |- Вперше |
|--------------+-------------------------------------------------|
|ДСТУ 4896:2007|Розроблення родовищ нафти та газу. Терміни та |
| |визначення понять |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4897:2007 |Риба та рибні продукти. Ваговий метод |
| |визначення жиру в умовах промислу |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4898:2007 |Консерви. Фрукти потерті або подрібнені. |
| |Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 22371-77) |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4899:2007 |Варення. Загальні технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 7061-88) |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4900:2007 |Джеми. Загальні технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 7009-88) |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4901:2007 |Напівфабрикати овочеві пюреподібні |
| |швидкозаморожені. Технічні умови |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4902.1:2007|Протипожежна техніка. Інструмент для проведення|
| |пожежно-рятувальних робіт. Частина 1. |
| |Немеханізований переносний інструмент. |
| |Загальні технічні вимоги та методи |
| |випробування |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4902.2:2007|Протипожежна техніка. Інструмент для проведення|
| |пожежно-рятувальних робіт. Частина 2. |
| |Механізований переносний інструмент з |
| |пневматичним приводом. Загальні технічні вимоги|
| |та методи випробування |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4902.3:2007|Протипожежна техніка. Інструмент для проведення|
| |пожежно-рятувальних робіт. Частина 3. |
| |Механізований переносний інструмент з |
| |гідравлічним приводом. Загальні технічні вимоги|
| |та методи випробування |
| |(EN 13204:2004, NEQ) |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 4903:2007 |Лісокористування рекреаційне. Терміни та |
| |визначення понять |
| |- Вперше |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 2567:2007 |Цукрове виробництво. Терміни та визначення |
| |понять |
| |- На заміну ДСТУ 2567-94 |
|----------------+-----------------------------------------------|
|ДСТУ 3231:2007 |Метрологія. Еталони одиниць вимірювань |
| |державні, первинні та вторинні. Основні |
| |положення, порядок розроблення, затвердження, |
| |реєстрації, зберігання та застосування |
| |- На заміну ДСТУ 3231-95 |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДК 008:2007 |Класифікатор корисних копалин (ККК) |
| |(va357609-07) |
| |- На заміну ДК 008-96 |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|зміна N 1 |Маси і глазурі фарфорові та фаянсові. Загальні |
|ДСТУ 4137.0-2002|вимоги до методів хімічного аналізування |
|----------------+-----------------------------------------------|
|зміна N 1 |Маси і глазурі фарфорові та фаянсові. Метод |
|ДСТУ 4137.2-2002|визначення втрат маси під час прожарювання |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДК 008-96 |Класифікатор корисних копалин та підземних вод |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 2567-94 |Цукрове виробництво. Терміни та визначення |
|---------------+------------------------------------------------|
|ДСТУ 3231-95 |Метрологія. Еталони державні та вторинні одиниць|
| |вимірювань. Основні положення, порядок |
| |розроблення, затвердження, реєстрації, |
| |зберігання та застосування |
|---------------+------------------------------------------------|
|ГОСТ 7009-88 |Джемы. Общие технические условия |
|---------------+------------------------------------------------|
|ГОСТ 7061-88 |Варенье. Общие технические условия |
|---------------+------------------------------------------------|
|ГОСТ 22371-77 |Консервы. Плоды и ягоды протертые или дробленые.|
| |Технические условия |
------------------------------------------------------------------
Голова
|
О.Шнипко
|