ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
30.10.2013 № 663 (з основної діяльності)

Про реорганізацію Управління забезпечення діяльності ДСНС України шляхом приєднання

Відповідно до вимог Цивільного (435-15) та Господарського кодексів України (436-15) , законів України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" (755-15) , а також з метою підвищення ефективності управління державним майном НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати Управління забезпечення діяльності ДСНС України (код ЄДРПОУ 37568105) шляхом приєднання до Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (далі - Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України (код ЄДРПОУ 33945469).
2. Призначити головою комісії з припинення юридичної особи Управління забезпечення діяльності ДСНС України заступника начальника центру - начальника організаційно-планового відділу центру музичного мистецтва ОРС ЦЗ Управління забезпечення ОРС ЦЗ ДСНС України Береста Анатолія Івановича (ідентифікаційний номер [...]).
3. Голові комісії:
3.1. Затвердити своїм наказом персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
3.2. У десятиденний термін після видання цього наказу повідомити відповідного державного реєстратора про рішення щодо припинення діяльності юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи; визначити двомісячний строк з дня опублікування рішення щодо припинення юридичної особи для заявлення кредиторами своїх вимог.
3.3. Повідомити про наступне вивільнення працівників та осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту Управління забезпечення діяльності ДСНС України.
3.4. Забезпечити персональне повідомлення у письмовій формі явних (відомих) кредиторів.
3.5. У встановленому порядку провести інвентаризацію та оцінити наявне майно юридичної особи.
3.6. Після завершення розрахунків з кредиторами скласти та подати на затвердження ДСНС України передавальний акт.
3.7. Здійснити всі інші передбачені законодавством процедури, пов'язані з припиненням юридичної особи.
3.8. Щомісяця до 10 числа письмово та в електронному варіанті інформувати ДСНС України через Юридичне управління про стан процедури припинення та вжиті заходи за встановленою формою.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
М. Болотських
( Текст взято з сайту ДСНС України http://www.mns.gov.ua/ )