НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО
РИНКУ
РІШЕННЯ
17.12.2013 № 2914

Щодо звіту про результати розміщення цінних паперів пайового інвестиційного фонду "Скай-стрім" закритого недиверсифікованого венчурного ТОВ "Компанія з управління активами "НІКА - ІНВЕСТ"

Відповідно до пункту 1 розділу І та пункту 6 розділу V Положення про порядок розміщення, обігу та викупу цінних паперів інституту спільного інвестування (z0092-03) , затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.01.2003 № 3, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.02.2003 за № 92/7413 (у редакції рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 07.08.2009 № 940) (далі - Положення), звіту про результати розміщення цінних паперів пайового інвестиційного фонду "Скай-стрім" закритого недиверсифікованого венчурного (код за ЄДРІСІ – 23300179) та додаткових документів, наданих ТОВ "Компанія з управління активами "НІКА - ІНВЕСТ" (код за ЄДРПОУ – 34935509), Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:
1. Інформацію щодо звіту про результати розміщення цінних паперів пайового інвестиційного фонду "Скай-стрім" закритого недиверсифікованого венчурного ТОВ "Компанія з управління активами "НІКА - ІНВЕСТ" взяти до відома.
2. Визнати звіт про результати розміщення цінних паперів пайового інвестиційного фонду "Скай-стрім" закритого недиверсифікованого венчурного ТОВ "Компанія з управління активами "НІКА - ІНВЕСТ" таким, що відповідає вимогам пункту 4 розділу V Положення (z0092-03) .
3. Уповноваженій особі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (О. Симоненко) видати розпорядження про відповідність пайового інвестиційного фонду "Скай-стрім" закритого недиверсифікованого венчурного ТОВ "Компанія з управління активами "НІКА - ІНВЕСТ" мінімальному обсягу активів інститутів спільного інвестування.
4. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити протягом п'яти робочих днів з дати видачі розпорядження опублікування його в друкованому офіційному виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку А. Амеліна.
Голова Комісії
Д. Тевелєв
Протокол засідання Комісії
від 17.12. 2013 р. № 67