УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВА
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
24.11.2005 N 107/676
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 грудня 2005 р.
за N 1516/11796
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі N 1267/921 (z1174-16) від 03.08.2016 )

Про внесення змін та доповнень до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва дисків для лазерних систем зчитування

У зв'язку з прийняттям Закону України від 06.07.2005 N 2734-IV (2734-15) "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впорядкування операцій, пов'язаних з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництва)" НАКАЗУЄМО:
1. Внести зміни та доповнення до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва дисків для лазерних систем зчитування, затвердженого спільним наказом Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Міністерства освіти і науки України від 21.02.2003 N 12/93 (z0211-03) , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.03.2003 за N 211/7532, та наказу про його затвердження, що додаються.
2. Департаменту реєстрації та ліцензування Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (Барбелюк О. Б.), управлінню контролю за дотриманням законодавства у сфері інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України (Нікулеско С.Г.) в установленому порядку забезпечити державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України та публікацію у засобах масової інформації змін та доповнень до Порядку.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Ващенка К.О. і Голову Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України Паладія М. В.
Голова Державного
комітету України
з питань регуляторної
політики та підприємництва
В.о. Міністра освіти
і науки України
А.В.Дашкевич
С.М.Ніколаєнко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
України з питань
регуляторної політики
та підприємництва
і Міністерства освіти
і науки України
24.11.2005  N 107/676
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 грудня 2005 р.
за N 1516/11796

ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ

до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва дисків для лазерних систем зчитування, та наказу про його затвердження

1. Назву та текст наказу, назву та текст Порядку (z0211-03) та додатків до нього після слів "дисків для лазерних систем зчитування" доповнити словом "матриць" у відповідних відмінках.
2. У розділі 1 Порядку (z0211-03) :
у пункті 1.1:
абзац другий доповнити реченням такого змісту: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впорядкування операцій, пов'язаних з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування, обладнання та сировини для їх виробництва)";
у абзаці четвертому слова та цифри "від 28 квітня 2001 року N 411 (411-2001-п) "Про Порядок присвоєння спеціального ідентифікаційного коду для оптичних дисків для лазерних систем зчитування" виключити.
3. У розділі 5 Порядку (z0211-03) :
в абзаці п'ятому пункту 5.5.1 слова "коду матриці" замінити словами "коду прес-форми";
пункт 5.5.1 доповнити абзацом восьмим наступного змісту: "зберігання облікових документів про виробництво дисків для лазерних систем зчитування, матриць протягом строку, встановленого законодавством".
4. У розділі 7 Порядку (z0211-03) :
пункт 7.1 викласти в наступній редакції:
"7.1. З метою усунення порушень вимог законодавства у сфері виробництва дисків для лазерних систем зчитування, матриць до ліцензіата застосовуються такі спеціальні заходи:
а) обмеження діяльності ліцензіата, тимчасова заборона діяльності ліцензіата;
б) анулювання ліцензії на виробництво дисків для лазерних систем зчитування, матриць;
в) тимчасове припинення дії ліцензії на виробництво дисків для лазерних систем зчитування, матриць;
г) опечатування та/або вилучення дисків для лазерних систем зчитування, матриць, вироблених з порушенням вимог законодавства, а також обладнання та сировини для їх виробництва, що не відповідають вимогам законодавства.
Спеціальні заходи, передбачені в підпунктах "а - в", застосовуються за рішенням центрального органу виконавчої влади у сфері інтелектуальної власності у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
Спеціальні заходи, передбачені в підпункті "г", застосовуються в порядку, визначеному в статті 9-1 Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування, матриць" (2953-14) .
Директора Департаменту
реєстрації та ліцензування
Держпідприємництва України
Голова Державного
департаменту
інтелектуальної власності
О.Б.Барбелюк
М.В.Паладій