МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
14.12.2017 N 1597

Про утворення Державного підприємства "Електронне здоров'я"

Відповідно до Господарського та Цивільного кодексів України (435-15) , Законів України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (755-15) , Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (267-2015-п) та з метою забезпечення належного виконання функцій, покладених на Міністерство охорони здоров'я України та здійснення заходів ефективного функціонування і розвитку інформаційно-телекомунікаційних систем та баз даних, що створюються в галузі охорони здоров’я,
НАКАЗУЮ:
1. Утворити Державне підприємство "Електронне здоров'я" (далі – Підприємство).
2. Затвердити Статут Підприємства, що додається (v1597282-17F1) .
3. Розмістити Підприємство за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7
4. Державному секретарю Янчуку А.О. вжити заходів щодо призначення виконуючим обов’язки генерального директора Підприємства до призначення керівника підприємства в установленому законодавством порядку.
5. Виконуючим обов’язки генерального директора Підприємства:
1) у триденний строк після призначення подати на державну реєстрацію установчі документи Підприємства;
2) у тижневий строк подати до Департаменту управління персоналом та кадрової роботи і Управління правового забезпечення витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про державну реєстрацію Підприємства.
6. Департаменту управління персоналом та кадрової роботи (Азябіна О.О.) підготувати проект наказу про внесення Підприємства до переліку закладів, підприємств, установ і організацій, які належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України.
Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Заступник Міністра
Олександр ЛІНЧЕВСЬКИЙ
Джерело інформаціі: http://www.moz.gov.ua