ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
НАКАЗ
25.01.2019№ 59
(з основної діяльності)

Про зміну найменування 2 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області та викладення її положення у новій редакції

Керуючись Цивільним та Господарським кодексами України (436-15) , Законами України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" (755-15) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , Положенням про Державну службу України з надзвичайних ситуацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1052 (1052-2015-п) ,
НАКАЗУЮ:
1. Змінити найменування 2 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області (ідентифікаційний код 38251411) на Медичний центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
2. Внести зміни до Положення про 2 державну пожежно-рятувальну частину Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області, виклавши його у новій редакції, що додається.
3. Визначити місце дислокації Медичного центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій - м. Київ, вул. Наумова, 13.
4. Головному управлінню ДСНС України у Луганській області (Пшик М.В.) забезпечити подання змін до установчого документа державному реєстратору для проведення державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Ільченкa М.В.
Голова
М. Чечоткін
(Текст взято з сайту ДСНС України http://www.mns.gov.ua/)