ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17 сесія 23 скликання

РІШЕННЯ

Від 27.09.2000 р.

м. Харків

Про звільнення від орендної плати за нежитлові приміщення по вул. Старошишківській, 2 та по вул. Старошишківській, 6

На підставі рішення VIII сесії Харківської міської ради XXIII скликання від 28.05.99 р. «Про затвердження Положення про порядок та умови надання пільг з орендної плати орендарям комунального майна територіальної громади м. Харкова», згідно з п. 4 ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи висновки постійних комісій з питань планування, бюджету та фінансів, з промисловості, економічного розвитку та власності, з питань транспорту, зв'язку, житлово-комунального господарства та екології, з охорони здоров'я та соціального захисту, керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Харківська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звільнити з 01.01.2000р. по 31.12.2000р. Харківське міське громадське об'єднання інвалідів з дитинства «Допомога» від внесення орендної плати за нежитлові приміщення по вул. Старошишківській, 2 площею 42,4 кв.м та по вул. Старошишківській, 6, площею 54,0 кв.м.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря Харківської міської ради Петренка М.Я. та постійну комісію з промисловості, економічного розвитку та власності.

Міський голова М.Д. Пилипчук