УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від 18.12.2002 № 1200

Про переведення квартири № 36, розташованої в жилому будинку по вул. Данилевського, 6 в нежиле приміщення та надання дозволу гр. Леонтьєвій Л.К. на проектування та реконструкцію під «Салон краси» з влаштуванням додаткового входу

Розглянувши клопотання гр. Леонтьєвої Людмили Костянтинівни про надання дозволу на переведення кв. № 36, загальною площею 127,1 м2 по вул. Данилевського, 6, яка належать їй на праві власності, з жилого фонду в нежиле приміщення з подальшою реконструкцією для розміщення в ньому «Салону краси» з влаштуванням додаткового входу, беручи до уваги технічний висновок про можливість реконструкції квартири № 36 по вул. Данилевського, 6 під «Салон краси» з влаштуванням додаткового входу та дозволи відповідних служб: санепідемстанції, пожежної інспекції, управління містобудування та архітектури, управління споживчого ринку і погодження райвиконкому, на підставі ч. 1 ст. 8 ЖК УРСР та протоколу № 31 від 21.08.2002 р. засідання міської постійно діючої комісії, рішення міськвиконкому від 11.10.2000 р. № 1416, на підставі ст. 14 Закону України «Про основи містобудування», рішення 1-ї сесії Харківської міської ради XXIV скликання від 11.04.2002 р. «Про порядок вирішення окремих питань в сфері містобудування та земельних відносин» (в редакції рішення IV сесії Харківської міської ради XXIV скликання від 19.06.2002 р.) керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет Харківської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Перевести квартиру № 36, розташовану в жилому будинку по вул. Данилевського, 6, в нежиле приміщення та дозволити гр. Леонтьєвій Л.К. проектування та реконструкцію нежитлового приміщення під «Салон краси» з влаштуванням додаткового входу.

Реконструкцію виконати до 01.01.2005 р.

2. Гр. Леонтьєвій Л.К.:

2.1. Одержати архітектурно-планувальне завдання на розробку робочого проекту реконструкції в управлінні містобудування та архітектури.

2.2. Розробити і погодити з управлінням містобудування та архітектури робочий проект на реконструкцію нежитлових приміщень у встановленому порядку.

2.3. Одержати та виконати технічні умови управління соціально-економічного розвитку, планування та обліку по пайовій участі у розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста (від 25.07.2002 р. № 2537).

2.4. Після погодження робочого проекту до початку реконструкції:

2.4.1. Одержати в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин дозвіл на виконання реконструкції.

2.5. По завершенні реконструкції:

2.5.1. Виконати благоустрій прилеглої території, згідно з проектом.

2.5.2. Виконати виконавчу зйомку території в М 1:500.

2.5.3. Здати об'єкт до експлуатації чинним порядком.

3. Попередити гр. Леонтьєву Л.К., про:

3.1. Необхідність укладання договору по наданню комунальних послуг безпосередньо з відповідними службами.

3.2. Заборону використання приміщення для потреб промислового виробництва.

3.3. Необхідність звернення в КП «Харківське міськБТІ» для внесення змін в реєстраційні документи на об'єкт права власності.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин С. Лебедєва.

Міський голова В. Шумілкін