УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.01.2005 № 164

Про продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування

Розглянувши клопотання начальника Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради щодо продовження терміну перебування на службі в органах місцевого самоврядування начальнику відділу містобудівного кадастру, топографічних робіт, інженерної інфраструктури, промислових регіонів і транспорту управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Грешнову Євгенію Павловичу, на підставі ст. 18 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись «Порядком продовження терміну перебування на службі у виконавчих органах Харківської міської ради», затвердженим розпорядженням міського голови від 07.09.2001р. № 1089 та ст.ст.42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Продовжити термін перебування на службі в органах місцевого самоврядування Грешнову Євгенію Павловичу - начальнику відділу містобудівного кадастру, топографічних робіт, інженерної інфраструктури, промислових регіонів і транспорту управління містобудування та архітектури Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради на один рік до 04.02.2006 року включно.

2. Звернути увагу начальника управління містобудування та архітектури Овіннікової Т.І. на необхідність своєчасного формування кадрового резерву та підготовки спеціалістів на вказану посаду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на начальника Головного управління містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Бобровського В.О.

Міський голова В. Шумілкін