УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.01.2005 № 167

Про призначення технічної комісії для прийняття в експлуатацію малих архітектурних форм по вул. О. Стасової, 13 у Київському районі

Рішенням XIV сесії Харківської міської ради XXIV скликання від 24.09.2003 р. № 187/03 товариству з обмеженою відповідальністю фірмі «Геліос», надалі - ТОВ фірма «Геліос», надана земельна ділянка площею 0,2530 га по вул. О. Стасової, 13 в оренду строком до 24.09.2028р. для експлуатації та обслуговування складу-магазину оптової торгівлі непродовольчими товарами, туалету та гостьової автостоянки.

Керуючись «Порядком розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у м. Харкові» та змінами до цього «Порядку...» внесеними рішенням XXV сесії Харківської міської ради IV скликання «Про внесення змін до рішень сесій Харківської міської ради» від 06.10.2004р. №144/04, «Типовими правилами розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності», затвердженими наказом Держкомітету з будівництва, архітектури та житлової політики України від 13.10.2000р. №227, які були зареєстровані у Міністерстві юстиції України 27.10.2000р. за №755/4976 із змінами і доповненнями, внесеними наказом Держкомітету України з будівництва та архітектури від 16.10.2002р. №59, згідно погоджених у встановленому порядку паспортів прив'язок малих архітектурних форм, дозволів на розміщення малих архітектурних форм, керуючись ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Призначити технічну комісію для прийняття до експлуатації п'яти кіосків для продажу непродовольчих товарів по вул. О.Стасової ,13 ТОВ фірмі «Геліос», у складі:

Голова комісії:

Колоша С.В. - заступник начальника управління містобудування та архітектури;

Члени комісії:

Гельштейн О.М. - директор ТОВ фірми «Геліос»;

Деговцова С.І. - архітектор Київського району;

Болотських Н.А. - начальник відділу обліку та контролю за розміщенням малих архітектурних форм управління містобудування та архітектури;

Марюх О.Б. - начальник відділу самоврядного контролю за використанням та охороною земель Управління земельних відносин;

Горбенко С.В. - заступник начальника відділу дрібно-роздрібної торгівлі управління споживчого ринку;

Біличенко Н.П. - головний державний санітарний лікар СЕС Київського району м. Харкова;

Неминущий С.А. - начальник ЗДПО-6 Київського району м. Харкова.

2. Термін роботи технічної комісії встановити 10 днів з моменту видання цього розпорядження.

Міський голова В. Шумілкін