УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.01.2005 № 171

Про переведення на іншу посаду

1. Свистовську Аллу Володимирівну - спеціаліста І категорії - інженера-економіста сектору обліку комунального майна відділу обліку комунального майна управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна перевести на посаду головного спеціаліста - контролера - ревізора цього ж сектору, зазначеного управління з 20 січня 2005 року за її згодою, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що зарахована до кадрового резерву.

Підстава: заява Свистовської А.В., список кадрового резерву посадових осіб виконавчих органів міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.12.2004. № 3764.

2. Сазонову Олену Петрівну - спеціаліста І категорії - інженера-економіста відділу маркетингу та менеджменту управління комунального майна та приватизації Головного управління економіки та комунального майна перевести на посаду головного спеціаліста - інженера - економіста цього ж відділу зазначеного управління з 20 січня 2005 року за її згодою, з оплатою праці згідно зі штатним розписом, як таку, що зарахована до кадрового резерву.

Підстава: заява Сазонової О.П., список кадрового резерву посадових осіб виконавчих органів міської ради, затверджений розпорядженням міського голови від 28.12.2004. № 3764.

Міський голова В. Шумілкін