УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 21.01.2005 № 172

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні мітингу

Розглянувши повідомлення секретаря Харківського обкому Прогресивної Соціалістичної Партії України Клипи І.І. про проведення мітингу, на підставі ст. 38, керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 27 січня 2005 року з 14.00 до 16.00 години, буде проведено мітинг на пл.Свободи біля пам'ятника В.І. Леніну, за участі близько 2000 осіб. Темою мітингу заявлено «Єдність слов'янських народів - гарант безпеки та справедливості».

2. 3вернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що він та учасники мітингу повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вжити необхідні заходи для забезпечення правопорядку під час проведення мітингу 27 січня 2005 р.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О).

Міський голова В. Шумілкін