УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 26.01.2005 № 187

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетуваннь

Розглянувши повідомлення Харківської обласної громадської організації «Разом вперед» (Литвинова К.Ю., Лукашова В.П., Пархоменко І.Ю.) про проведення пікетування, на підставі ст.38 і керуючись ст.42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Прийняти до відома, що з 27 січня по 3 лютого 2005р. з 9.00 до 18.00 години щоденно (крім вихідних) за участі близько 60 осіб буде проведено пікетування біля Харківської обласної прокуратури (Б.Хмельницького,4).

2.Звернути увагу організаторів зазначених заходів на те, що вони та учасники пікетувань повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3.Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вирішити питання щодо забезпечення громадського порядку під час проведення пікетувань.

4.Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін