УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 01.02.2005 № 245

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетувань

Розглянувши повідомлення Седих Марії Василівни про пікетування, на підставі ст. 38 і керуючись ст. 42,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що починаючи з 8 лютого по 18 лютого 2005р. щоденно, крім виходних, з 10.00 до 14.00 години за участі близько 10 осіб будуть проведені пікетування з приводу зловживань працівниками облпрокуратури своїм службовим становищем.

Місцем проведення пікетування визначити частину пішохідного тротуару напроти входу в адмінбудинок Харківського міськвиконкому (пл. Конституції,7).

2. Звернути увагу організатора зазначених заходів на те, що вона та учасники пікетування повинні дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вирішити питання щодо забезпечення громадського порядку під час проведення пікетувань.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства України покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін