УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 15.02.2005 № 387

Про заходи по забезпеченню правопорядку при проведенні пікетування

Розглянувши повідомлення Іващенко Ольги Миколаївни про пікетування, на підставі ст. 38 та керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Прийняти до відома, що 22 лютого 2005 року з 9.00 до 11.00 години напроти входу в будівлю на пл. Конституції,7, де розташований Харківський міськвиконком, буде проведено пікетування близько 30 осіб з приводу будівництва висотного будинку по вул. Каразіна,15.

2. Звернути увагу організатора зазначеного заходу на те, що вона та учасники пікетування зобов'язані дотримуватись вимог чинного законодавства України щодо порядку проведення громадських заходів та несуть відповідальність за його порушення.

3. Запропонувати міському управлінню УМВС України в Харківській області (Дятлов В.І.) вирішити питання щодо забезпечення правопорядку під час проведення пікетування 22.02.2005 року.

4. Контроль за забезпеченням громадського порядку, виконанням вимог чинного законодавства покласти на відділ громадської безпеки і оборонної роботи (Топчій В.О.).

Міський голова В. Шумілкін