УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 18.02.2005 № 424

Про звільнення з займаної посади та присвоєння рангу

1. Михайлову Тамару Семенівну - головного спеціаліста сектору персоніфікованого обліку громадян відділу пільг і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Головного управління з гуманітарних та соціальних питань звільнити з займаної посади 21.02.2005 року у зв'язку з досягненням граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування згідно зі ст.ст. 18,20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

2. За сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та в зв'язку з виходом на пенсію присвоїти Михайловій Тамарі Семенівні з 21.02.2005 року 10 ранг посадової особи місцевого самоврядування поза межами відповідної категорії посад.

3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальнику Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороці Л.С. забезпечити відповідні розрахунки з Михайловою Тамарою Семенівною, передбачені діючим законодавством України.

Підстава: ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника Головного управління з гуманітарних та соціальних питань Сороки Л.С.

Міський голова В. Шумілкін